Ihana viikonloppulomanen lopuillaan!

Vietimme kaksi päivää Tampereella. Kaksi päivää siellä paistoi aurinko ja oli niin keväinen olo, pikkukengät jalassa tepsuttelin joka paikkaan. Tänään aamu aukeni lumisateisena ja harmaana, oli siis aika lopettaa lomanen.

Matkassa olin siis miesystäväni kanssa :) Pääsimme Tampereelle jo puolepäivän aikaan, meillä oli molemmilla vapaapäivä. Lounaalla kävimme Ristorante Denniksessä, ja söin aivan mielettömän hyvän  Ceaser-salaatin (kanalla), voin suositella kyllä. Illalla vierailimme tyttäreni luona ja tapasin myös ensimmäistä kertaa hänen poikaystävänsä - voi että olikin suloinen poika. Porukalla kävimme istumassa iltaa Tillikan alakerrassa, siellä oli jopa elävää musiikkia, nuoret halusivat sitten vielä poiketa Paapan kapakassa :) Kahteen asti me keski-ikäiset jaksettiin sitten oli pakko hipsiä hotelliin nukkumaan. Alun perin meidän piti olla siellä vain yksi yö, mutta kun se lauantai näytti niin kauniilta ja oli kaikkea kivaa tiedossa, niin eipä raaskittukaan lähteä vielä, kun ei ollut mikään pakko.

Hotellin aamiaisella törmättiin mieheni siskoon ja häneen mieheensä. Siellä me suu auki katselimme toisiamme. On se ihmeellistä miten pieneltä tämä Suomi välillä tuntuu. Meistä ei siis kukaan asu Tampereella, eikä missään naapurikaupungissakaan

Lauantaina ostin itselleni farkut, olipa hikistä puuhaa huh huh.. Mutta sainphan kivat farkut. Kiertelimme verkatehtaan aluella ja pitkin poikin keskustaa. Espressot nautimme Sokoksen uudessa kahvilassa, joka oli valoisa ja avara. Siellä ihastelin pikkuista vaavelia, joka pyöritteli peukaloitaan ja selvästi katseli katosta kirkkaan keltaisena roikkuvia lamppuja.

Illalla kävimme katsomassa Stand Up- esitystä yo-talolla. Olikin ensimmäinen kerta kun vastaavassa esityksessä kävin. Kaksi miestä meitä viihdytti; Marko Kämäräinen? ja Sami Hedberg. Sami sai porukan nauramaan oikein kunnolla! Oli kiva esitys. Pizzeria Napolissa syötiin vielä mainion makuinen pannupizza iltapalaksi ennen hotelliin menoa. Hotellilla treffattiin vielä miehen sisko ja hänen miehensä, lasilliset juotiin yhdessä, sitten uni maittoikin makeasti.

Ennen kaupungista lähtöä kävimme vielä ihastelemassa vuoden nuoren taiteilijan näyttelyä Tampereen taidemuseossa, kyllä oli hienoja taulua Samuli Heimonen maalannut.

Oikein mukava ja piristävä tuollainen pikkuinen lomanen on, siihen kun sai yhdistettyä kaikenlaista kivaa ja varsinkin kun sai tavattua sitä rakasta tytärtä. Vähäsen kyllä tuli liikaa herkuteltua, mutta yritän olla sitä murehtimatta.

Illalla menen syvävenyttelyyn! Onkin kiva mennä, kun saan laittaa ihan uudet kengät jalkaani, hienot mustat Puma-kengät. Tähän asti olen koikkelehtinut siellä salilla Lidlistä ostetuilla kengillä, kai ne on ihan oikeat sisäpelikengät, mutta eivät ole kyllä olleet hyvät, luistavat jumpissa ja ovat hikiset yöks! Mutta eipä ne paljon muistaakseni maksaneetkaan. Nämä uudet kengät tuntuvat ihan unelmilta jaloissa!