Tsemppilomalla tuli käytyä kehoanalyysissa. Olipa veikeä laite, siihen sitä mentiin vähissä vaatteissa seisomaan, paljaat jalat tiettyihin kohtiin, käsillä otettiin kevyesti sellaista kahvoista kiinni. Sitten sähkövirrat vaan vilisti ympärillä jonkin aikaa ja tsiuuuuuh sieltä sitten putkahti analyysi lyylistä.

Koneelle kyllä kerrottiin ikä ja pituuus, muut se selvitti ihan itse. Uskomatonta kyllä! Kone tiesi, jopa käsivarren ympärysmitan, joka on muuten liian iso. Siitä pitää lähteä n. 3 cm kesään mennessä, kaipa se on mahdollista. Ihan tyytyväinen olin tuloksiin, kaikki oli melkeinpä normaalin rajoissa. Parasta oli se arvo "Visceral Fat Area", se oli minulla 86,2 (alle 100 on normaali). Eli tuo arvo kertoo sen pahan rasvan, joka on tuossa vatsaontalon ympärillä. Fitness Indeksini on 84 pistettä (muistankohan oikein, että 80-100 välillä arvo olisi hyvä).

Minun pitäisi laitteen mukaan pudottaa 1,5 kg silkkaa rasvaa. Ja sen aion myös tehdä, mielellään vähän enemmänkin. Oikein iloinen olisin jos saisin 5 kg pois, sitten hyppisin jo riemusta jonkin aikaa ylös alas ihan muuten vain!

Kävelytestin tulokseksi sain 115 ja siihenkin olen tyytyväinen, se on keskimääräistä hiukan korkeampi. Olisihan se ihme, jos minulla ei tulisi hvyä tulos, sillä kävelen ihan hirmuisesti, joka arkipäivä työmatkoihin jo menee tunti, sitten vielä pari kertaa viikossa reipasta lenkkeilyä muuten vain.

Kesällä kun menen samoihin testeihin uudelleen, niin jonkin verran pitää vielä noista parantaa.

Sain muuten uuden puhelimen eilen, se on ihan taskulaskimen näköinen, leveä kuin mikäkin. Ei meinaa naisen kätöseen sopia ollenkaan. No kaipa siihen tottuu, tai sitten pitää anella toisenlaista. No pääasia kuitenkin, ettei itse tarvitse sitä hankkia, eli olkoon sitten minkälainen vaan.

Isä parka on keuhkokuumeessa ja samassa sairaalassa taas, mistä viikko sitten pääsi pois, toivottavasti olo paranee pian, ettei olisi vielä lopullista romahtamista.