Kirjoitin koko viikonlopun tapahtumat, kun tallensin ja julkaisin niin kaikki häipyi taivaan tuuliin. Eli höpisen ihan liikaa turhia varmaan, argh!

Mutta kun kerran aloin kirjoittamaan, niin pitää yrittä uudestaan, ihan vain lyhyesti

Loma oli ihana!

Perjantaina vietin aikaa äitini kanssa. Vaihdoin verhot ja ostin uuden sängynpeiton, makuuhuoneestani tuli ihana! Tytär meni isänsä luokse pitkästä aikaa. Rakas mies tuli meille, vietettiin laatuaikaa kaksin ja kyläiltiin hyvien ystävien luona, oli kivaa!

Lauantaina ostettiin Hemtexistä miehen kotiin kivat bambuverhot.Siirryttiin hänen kotiin viettämään kivaa aikaa.! Tein makaronilaatikkoa, josta miehen tytär kovasti tykkää. Kehui! :) Laitan porkkanraastetta ja Currya, joka on uutta heille! Ja tästä voitte päätellä, en ole mikään courmet-kokki.

Ja tänään olin koulutuksessa, kohtuullista oli, jos seura olisi ollut parempaa, olisi ollut varmaan kivaakin.

Parasta tässä päivässä oli ihanan ystäväni kanssa tehty reipas lenkki, meillä on kivaa  yhdessä. Heidän luonaan oltiin perjantaina kylässäkin! Me menemme kuin pienet eläimet tasatahtiin, kunto kohenee ja samalla puhutaan - KOKO AJAN! Ja ihastellaan kaikkea, kuten tänään ojan reunalta bongattuja leskenlehtiä.