Kyllä on ollut mukava pääsiäinen, on ollut kuvioissa vaikka mitä!

Pitkäperjantaina sain miesystäväni meille, käväistiin oluella pubissa. Karaokea kuunneltiin jonkin aikaa, yritin saada miesystävääni laulamaan, mutta en vielä onnistunut. Ehkä joskus vielä. Baarissa oli sellainen menneen ajan hiukan Aki Kaurismäen elokuvien tunnelma, eli siis ei ihan räkälä, mutta sinnepäin :) Jotkut naiset olivat pukeutuneet ihan viimoisen päälle :)

Lauantaina pääsimme tyttäreni ensi-iltaan ja täytyy sanoa, että en kyllä yhtään joutunut häpeämään, hienosti meni. Esityksen jälkeen lähdimme ajelemaan miehen kotiin, jotta nuoret pääsimään viettämään tänne meille ensi-ilta bileitä. Ihan pikkaisen hirvitti heitä tänne päästää, niitä oli meinaan aikamoisen paljon. Heille ei tuntunut vaan löytyvän mitään paikkaa karonkkan viettämiseen, joten minä sitten myönnyin, että tulevat tänne. Minulla kun oli ainakin paikka mihin lähteä. Yömyöhään miehen kotona sitten vielä saunottiin ja  nautittiin vapaasta. Ja bileetkin on menneet kait ihan mukavasti, ei tainnut olla nuorilla ihan kamalasti enää energiaa jännittävän ja energisen ensi-illan jälkeen.

Sunnuntaina meidät oli kutsuttu miehen ex-vaimon ja hänen miehensä luokse pääsiäisaterialle. Tilaisuudessa oli ison pöydän ympärys täynnä iloisia syöjiä. Oli myös lapset poikaystävineen. Oli oikein hauskaa, eikä yhtään sitten ahdistavaa. Ja syömiset oli erittäin hyviä, varsinkin pasha vei kielen mennessään.

Tänään aterioitiin miehen vanhempien luona, sinne oli kerääntynyt yhteensä 13 henkeä yhdessä syömään. Syömiset hoitui sillä periaatteella, että kaikki toivat jotain. Eli herkkua riitti - ihan liikaa. Maha parka on ihan halkeamispisteessä, en vaan osaa syödä vähän!

Nyt sitten kotona jälleen! Mieli on iloinen, kun huomena ei tarvitse mennä töihin :) Meikäläisellä meinaan alkaa loma :)

Pääsiäisen sää on kaiken lisäksi ollut aivan ihana - aurinkoinen. Lenkillä ei ole tullut käytyä kuin kaksi kertaa, mutta hyvä niinkin. Lomaviikon aion käyttää siivoukseen, asioiden hoitamiseen ja relaamiseen!