Erityisen mukavasti alkoi minun lomani. Kävimme rakkaan kanssa kuuntelemassa Suomen Kansallisopperan orkesteria, kapellimestarina Mikko Franck. Oli kaunista musiikkia, Eino Juhani Rautavaara, Mozart, Sostakovitsh..    Leijun melkein vieläkin, vei mukanaan - ihan kevyesti.

Joskus olen kuvitellut, että en jaksaisi tämän kaltaista kuunnella - mutta se oli turha luulo. Tahtoo lisää!

Ja silti, ei minusta liian sivistynyttä saa, kevyt musiikki ja kaikki hömppä kuuluu elämääni jatkossakin :) Tänään kuuntelin Eva Dahlgrenin uusinta, ei heti ekalla kerralla vielä vienyt mukanaan.

Viime yön nukuin rakkaan vieressä, tämän yön nukun kotona. Huomenna lähden kuuden päivän aktviiselle lomalle, melkein kaikki on jo pakattu, aamulla loput...

Isäni muutti eilen hoivakotiin, sai sinne omia huonekaluja, tauluja, valokuvia. Hyvä mieli sen johdosta.Viikon päästä pääsen tutustumaan paikkaan.

Vanhempi tytär muuttaa näinä aikoina poikaystävän luokse, niin kivalta tuntuu, että hän on löytänyt oman onnensa. Nuorempi tytär on teatteriharrastustensa parissa tiiviisti.

Päivä oli mukava kaikin puolin, vaikka aamulla miesystävän kainalossa itketyttikin niin vietävästi. En tiedä mistä itku tuli ja mihin loppui, kumman herkkä olo on ollut, ehkä sitä stressiä, joka toivottavasti aktiiviloman myötä häviää taivaan tuuliin.