Eikös vaan?

Minä olen nauttinut kovasti lomastani, vaikka en ole tehnyt mitään hienoa ja ylevää, enkä ole edes käynyt missään, jos ei nyt lähikauppoja ja kirjastoa lasketa mukaan.

Olen vain siivonnut ja puuhannut kaikkea arkista - se on kivaa. Minulla on nyt niin siisti keittiö, kaikki kaapit on pesty ja järjestetty, verhot on vaihdettu. Laitoin vanhan kapan ja tänään kävin Hemtexistä ostamassa kivan sivuverhon lisäksi. Oli muuten huima alennus niissä verhoissa, eli kaksi täyspitkää verhoa maksoi 5 euroa!! Normaalihinta oli jotain 35 euroa. Sauna ja kylppäri on hingattu tolulla nurkasta nurkkaan, voi että kuinka ihanaa on haistella sellaista ihanan puhdasta tuoksua.

Huomenna teen vielä koko asunnolle sellaisen normaalia paremman siivouksen ja pesen kaikki peilit ja järjestän kämpän muutenkin tiptop. Sitten käyn ostamassa kukkia ja leivon jotain hyvää.

Äitini tulee käymään perjantaina, kyllä kelpaa tyttären esitellä siisti kotinsa :) Äitini on 76 v ja oikea energiapakkaus, sitä se nuoresta aloitettu liikunta tekee. Toivon todella, että olen samoja geenejä saanut kehooni.

Kävin tänään kirjastossa hakemassa yhden kirjan miesystäväni tyttärelle, hän tarvitsee sitä pääsykokeita varten, kirjaa ei löytynyt kuin täältä minun kotikaupungini kirjastosta, sattuipas somasti!

Ja meille tuli kutsu illanviettoon oikein mukavien ihmisten luokse perjantaina. Miesystävä joutuu vähän säätämään, että pääsee mukaan. Mutta mehän mennään, me mennään aina kun meitä joku vaan viitsii kutsua, sehän on ihan kunnia kun joku meidän seuraa haluaa.

Kuntosali ja keppijumppa saivat minut taas ihan eurofiseen tunnelmaan, on se vaan niin kivaa!

Hesarin mainoksesta bongasin Extrafilmin mainoksen, että jos tilaa vähintään 60 kuvaa, niin saa kaupan päälle DVD:n niillä kuvilla ja siihen musiikin liitettynä. Olipas operaatio se tilaaminen, onnistui pitkällisten touhujen jälkeen, mutta missään vaiheessa en päässyt sitä musiikkia valitsemaan sille DVD:lle. Eli tilasin yli 200 Pariisin matkan kuvaa, mitä jos musiikkina on joku humppa??  No laitoin kyllä jo palautetta. Kerron kyllä sitten mitä sieltä tuli. Mutta eikö ole kiva idea noin muuten, laittaa kuvaesitys DVD:ltä pyörimään kivan musiikin soidessa taustalla. Itselläkin oli kiva katsella niitä kuvia, kun kuvat on vaan koneella jossain, niin nitä ei tule oikeastaan koskaan katsottua. Minä tilailen aina välillä paperikuvia, mutta aina vain joillekin muille, en koskaan itselle. Nytkin tilasin nämä Pariisin kuvat aika paljon siksi, että tytär varmaan ilahtuu niistä.