Työpäivä oli yhtä hullunmyllyä, mutta aikaan sain paljon! Olin niin poikki, että nukuin kuin tukki junamatkan kotiin.

Olisin muuten ihan hyvässä kunnossa ilman lenkkeilyjä ja kuntosalilla käyntiäkin. Joudun meinaan juoksemaan ihan säännöllisesti henki kurkussa junalle. Viimeisten neljän päivän aikana kolme kertaa niin kovaa, että syke on varmaan pyörinyt huippulukemissa. Pitääkin joku päivä laittaa sykemittari päiväksi töihin, hermot meni heti aamusta työkuvioissa sekin varmaan kohottaa kuntoa. heh.

Käväisen lukemassa muutamia muita blogeja, esim EroTessaa ja sieltä huomasin, että Tessa oli minullekin jonkun tunnustuksen laittanut - voi kuinka kivaa! Tessa blogin kautta jouduin Maaretan blogille ja hihittelin ihan hervottamana, kun hän oli liittänyt linkin diskotannsivideoon, oli meinaan aika makea!

Reilu viikko sitten esiintyi Jarkko ja Laura (Tartu Mikkiin ohjelmassa), tottahan te kaikki Jarkon ja Lauran muistatte. Euroviisuedustamme jostain 70-luvulta. No en tiedä miksi, mutta sen tv-ohjelman jälkeen googletin ja löysin heidän kotisivut, joista oli linkki heidän euroviisuesiintymiseensä. Samalla koreografialla he vetivät sitä laulua vielä tänä päivänäkin :)