Kummallista - jo kahtena vapaana viikonloppuna on kelit suosineet meitä työläisiä, siis ainakin täällä etelässä :) Äitienpäivä oli niin mahdottoman nätti päivä ja niinhän se pitääkin olla.

Tyttäreni oli yöllä puuhannut keittiössä, oli laittanut kaiken valmiiksi aamua varten, oli pilkkonut vihanneksia, ladannut kahvinkeittimen, kattanut pöydän ja jopa tyhjentänyt astianpesukoneen. Minun huoneeni on ihan keittiön vieressä, enkä kuullut sitten yhtään mitään. Olipa yllätys aamulla herätä, en meinaan odottanut lainkaan mitään tuollaista, on meinaan sen verran aamu-uninen persoona. Kaiken lisäksi itse tehty kortti ja ilmoitus, että minut on lisätty "maailman paras äiti" -listalle, lämmitti kyllä mieltä suunnattomasti.

Vanhempi tytär tuli poikaystävänsä kanssa  ja lähdimme yhdessä minun äitini luokse. Tyttären poikaystävä joutui kerralla tapaamaan monta uutta sukulaista, hyvin selvityi urakasta. On todella mukava poika. Näin myös siskoni ja kahta veljeäni. Oli taas oikein sosiaalista elämää, ihan kivaa sellaista. Vanhempi tytär toi minulle erittäin nätin Marimekon "Kaiku"-keittiöpyyhkeen, sopii keittiööni erinomaisesti.

Kaikenlaista hyvää tuli syötyä, niin että jokin voima pakotti ihan lähtemään lenkkeilemään, teinkin yli 1,5 tunnin kivan kävelylenkin, kiersin puoli kaupunkia nostalgisissa tunnelmissa. Kävin katsomassa molempien tyttärieni ensimmäiset koulut ja tienoita missä olen asunut todella pitkään, silloin joskus ennen muinoin kun olin vielä avioliitossa lasteni isän kanssa.Syksyllä tulee kuusi vuotta kun muutin sieltä pois, eipä siellä kyllä asu enää lasten isäkään.

Illalla vielä pieni kulttuurituokio Nuorisoteatterilla. Lähinnä kävin katsomassa yhden esityken vain sen takia, kun oma tyttäreni teki siihen äänet. Oli ihan hyvät äänet, en vain kehdannut tuijotella katsomossa taaksepäin, jossa hän oli. Eli tuli samalla katsottua myös se näytelmäkin, ihan ok oli!

Tänään teimme taas pitkän lenkin energisen ystäväni kanssa. Miten minä voin vaan lihoa (tai ainakaan en laihdu yhtään), vaikka liikun kuin pieni eläin koko ajan?