En muista olenko tänne kirjoittanut talvikengistäni, jotenkin on sellainen mielikuva, että olisin. No ne kengät olivat kotimaiset nahkakengät, alkoivat hajoamaan ihan kolmen kuukauden käytön jälkeen. Ymmärrän kyllä kengäntekijöitä aika hyvin, on nämä Suomen talvet todella haastavat heille. No hiukkasen valitin asiasta kenkätehtaalle ja he pyysivät lähettämään kengät sinne. Joskus kevätloman aikaan (n. 1,5 kk sitten) lähetin ne kengät tehtaalle ja tänään kävin hakemassa ne postista. Voi jestas kuinka tyytyväinen olenkaan, kenkiin oli vaihdettu kokonaan uudet pohjat ja vuoren repeämiset oli korjattu, minusta niitä saumojakin oli vahvistettu. Ihanaa nyt minulla on kuin uudet kengät ensi syksyä varten :)

Junamatka töistä kestikin tänään aikamoisen pitkään, tai oikeastaan siihen kuului myös bussilla matkailua ja vaikka mitä. Tulipalo Riihimäellä vaikeutti aikamoisen paljon minun matkankulkuani. Mutta enpä viitsinyt hermostua asiasta lainkaan. Pieni lomanen näköjään on tehnyt hyvää hermoilleni heh

Kotiin tultua vauhdilla lenkkivaatteet päälle maanantailenkille pururadalla, melkein puolitoista tuntia reipasta menoa ja ystävän matkakuulumiset tuli samalla kuultua, hän oli viettänyt vapun Amsterdamissa mm. juhlien kuningattaren syntymäpäiviä.