Voi räkä!!

Tänään leikattiin rasvapatti leuan paikkeilta. Juu ja vasta operaation jälkeen lekuri sanoi, että viikkoon - VIIKKOON  - ei sitten saa saunoa! Kivaa. Ei muuten nyt niin kamalaa, mutta pitäisi lähteä aika alkeelliselle mökille viikonlopuksi. Ja kun tässä on päällä jo edellisen operaation jäljiltä kylpy- ja uimakielto, niin ajattelin helliä itseäni mökillä oikein kunnon saunomisella. Ja nyt sekin on sitten kielletty. Jättäisin jo koko mökkeilyn väliin, mutta kun olen ollut niin menossa ja tytär on jo suunnitellut kemuja itselleen, niin enpähän voi enää perua. Mökkeilyä, siis ilman uintia ja saunaa - nyyh! Niin eikä sitä aikaa kuluteta myöskään villillä seksillä - ei!

Yksi asia mikä ahdistaa ihan kamalasti, on se että ei tunnu löytyvän aikaa ja voimia isän luona vierailuun, haluaisin tavata ja istua hänen luonaan vaikka joka päivä. Ei olisi paljon jos tunnin verran joka päivä näkisi, mutta kun hänen luona käymiseen kuluu koko päivä. Nyt on jonkun aikaa joka viikonlopulle jotain tapahtumaa, tärkeitä ja vähemmän tärkeitä, mutta sellaisia joihin haluan osallistua ja joihin minun on osallistuttava. Tuntuu, että tarvitsisi muutaman päivän lisää joka viikkoon, että kerkeisi kaiken tarvittavan.

Kirpputorioperaatio oli aika loistava, pääsimme eroon valtavasta määrästä vaatteita ynnä muuta asustetta ja voittoakin tuli yli 200 euroa :) Kaiken lisäksi pussitin melkein kaikki loput muovipusseihin ja nyt on odottamassa autokyytiä monen monta pussia kyytiä UFFen laatikkoon. Ja kaapeissa on tilaa vaikka uusille vaatteille. Ei vaiskaan, nyt yritän oikein tosissani vähän hillitä itseäni, olen hiukan hillitön ostelemaan vaatteita.