Ohhoh onpas kulunut aikaa siitä, kun tänne viimeksi raapustin.

Mitähän sitä nyt onkaan tapahtunut? Juuri tämän takia, minä tätä aloitin. En kyllä tiedä miksi siitä raapustelusta näin julkista piti tehdä, kokemus kuitenkin tämäkin kaiken muun joukossa. Ja kuten sivulla olevasta laskurista näkyy, niin ei tällä sivustolla ole ainakaan pelkoa päästä minkään blogilistan kärkeen. Lähinnä omia käyntejä taitavat olla.

Viime viikonloppu sujui mökkeillen oikein mukavasti ja kiltti olin en mennyt uimaan, kun kerran oli kielletty. Mutta saunassa istuin vähän aikaa. Olisihan se ollut silkkaa kidutusta tällaiselle saunahullulle joutua vaan katselemaan sivusta muiden saunomista. Joten saunoin kyllä kahtena iltana, mutta ihan äärettömän vähän siihen mitä normaalisti. Koko viikonloppu oli oikein mukava, mukava porukka oli kasassa. Vaikka ensin pelkäsinkin, kun joukossa oli kolme teini-ikäistä ja koira - siis meidän kahden aikuisen lisäksi. Mutta täytyy sanoa, että ne kolme teini-ikäistä olivat oikein mukavia - kaikki! Ja koirakin.

Ja eilen otettiin poskesta kolme tikkiä pois, hoitaja sanoi, että haava on oikein hyvin parantunut. Eli ihan turhaan olisin ollut saunomatta :)

Tyttärestä tuli täysi-ikäinen, voi kuinka hassua, minun pikkuinen. Ja mikä kummallisinta, muistan ihan selvästi sen päivän, kun itse täytin 18, ja siitä ei todellakaan tunnu olevan pitkän aikaa. Voi kunpa tätä aikaa saisi vähän hidastettua.

Tänään kävin töiden jälkeen kauppakeskuksessa, ajattelin käydä ihan ruokakaupassa vain. Kun tulin kotiin olin käynyt Espritissä (ostin tosi kivan mekko/tunika systeemin puoleen hintaan - ei kyennyt olemaan ostamatta ei vaikka kuinka yritti), sitten kävin Alkossa ostamassa viiniä, sitten eksyin kenkäkauppaan ja löysinkin oikein mukavan istuvat kengät - oli siis ihan pakko ostaa! Pakko siis, kun minun jalkaan ei meinaa mitkään sopia, on niin kummalliset lättäjalat. Riekerin kengät on minulle sopivia, niin oli nämäkin. Kun tulin kotiin, en ollut siis käynyt siellä ruokakaupassa. Mutta kerkeehän siellä, eikä ole niin väliäkään, kun täällä ei taida oikein ketään edes ollakaan.

Me lähdemme rakkaan kanssa huomenna juhannuksen viettoon tuonne länsi-Suomen suuntaan. Sinne kokoontuu vanhaan 1800-luvulta olevaan hirsitaloon ehkä 10 ihmistä. Mukavaa seuraa, hyvää ruokaa ja juomaa. Ja savusaunaa on luvassa :) Kivaa

Oikein mukavaa juhannusta joka kaikille ja erityisesti sille, joka sattuu tämän lukemaan. Jos jaksoit loppuun, niin ansaitset mitalin :)