Härre Gyyd sentään, kun viikot vierii ihan liian nopsaan, ei tule tästä päiväkirjan pitämisestäkään mitään, kun ei meinaa muistaa mitä kaikkea on viikon sisäänkin tapahtunut.

Osaisinkohan ihan lyhyesti raportoida pääasiat (tuskin, mutta yritetään).

Yksi päivä riekuttiin tyttären kanssa Huvipuistossa, ja me tytöt mentiin kaikki mahdolliset laitteet. Siinä ei pienet vesisateet haitanneet, kurkku oli ihan kipeä siitä hirveästä huutamisesta. On se mahdotonta, kun sitä pitää sellaista kauhua elämäänsä väkisin vääntää. Sen kyllä olen huomannut, että minulle sopii hyvin paljon paremmin sellainen nopea hyytävä kauhu, kuin hidas ja vähemmän hyytävä. Eli mieluummin vaikka raketin nopeudella taivasta kohden kuin sellaista pitkällistä keikkumista kuten Viking veneessä, vai mikä sen nyt onkaan.

Yksi päivä meni erittäin mukavasti yhdenlaisissa kuvauksissa, se se oli lystiä. Sai päivän katsella ammattilaisten toimintaa ihan vierestä. Ja mikä parhainta ne tekivät kaikkensa minun ja muutaman muun eteen. Ympärilläni pyöri meikkaaja, kampaaja, toimittaja, graafikko ja erittäin ammattitaitoinen valokuvaaja. Jonkin ajan kuluttua Pilkkusilmä koreilee hyvin laajalevikkeisen lehden sivuilla :))

Olisin aloittanut kunto- ja laihdutuskuurini jonkin verran aikaisemmin, jos olisin tiennyt tuonkin kuvaussession aikaisemmin, tuli hiukan yllättäin.

Siis yksi iso ja luja päätös, on saada tämä kehoni siihen  hyvään olotilaan, jossa viihdyn parhaiten. Kaikki vaatteet kiristää, niin että pipoakin jo kiristää vähän liikaa. Ostin tänään pienen vihon, jota pidän käsilaukussani, joka kulkee aina mukanani. Siihen aion kirjata kaikki syömiseni, ihan kaikki!! Jos ei ala paino putoamaan, annan sen jollekin, joka uskaltaa antaa suoraa palautetta. Vyötärön ympärys oli yli 80 cm - APUA. Tammikuussa se oli ollut 77 cm ja nyt 84 cm. Luultavasti se oli vielä vähemmän joskus keväällä, mutta en ole mitannut useammin.

Tänään olin kuntosalilla - KOLMEN KUUKAUDEN - tauon jälkeen. Ja koko tuon kolme kuukautta on maksut kilahtaneet puljun tilille suoraveloituksena. Nyt asiaan tulee korjaus :) Minulle tehtiin tosi hyvä uusi ohjelma, ja lupasin pyhästi, että käyn sen tekemässä 1-2 kertaa viikossa. Kahteen kertaan viikossa olisin hyvin tyytyväinen, sitten jos kävisi kerran viikossa lisäksi jossain jumpassa tai spinningissä. Ja päälle vielä 1-2 hyvää lenkkiä. Työmatkakävelyjä en edes laske liikunnaksi. Vyötäröltä lähtee sinne kuulumattomat läskit ihan taatusti- tämä on ihan varmaa UGH!

Perjantaina Rakkaan kanssa pitä vain käväistä kotikaupunkini terassilla, paikalle sattui lenkkiystäväni miehensä kanssa. Se olikin niitä harvoja kertoja, kun terassilla istuttiin, eikä varmaan olisi kauaa istuttukaan, jos yläpuolella ei olisi ollut lämmitintä.

Lauantai-ilta vietettiin rapujuhlissa aivan ihastuttavassa puutarhassa, puutarhaan syttyi lyhtyjä ja kynttilöitä valtavat määrät illan pimettyä. Ravut oli kamalan näköisiä ja niiden syöminen on kyllä kohtuullisen vaivalloista, mutta hauskaa oli ja ilman snapseja siitä ei tulisi mitään. Mukava isäntäväki tarjosi vielä herkullista pääruokaa, tattirisottoa NAM!! itse kerätyistä sienistä oli tehty, mainiosti paistettua kalaa (en muista mitä), vaahdotettua rosmariini vaahtoa - ihan älyttömän hyvää oli. Alkuruuaksi oli herkullisia sienivoileipiä. Ja jälkiruoka oli kielen mukanaan vienyttä naminami-piirakkaa. Isäntä oli niistä sienistä ihan innoissaan, sanoi että hänellä on paikka, johon kasvaa koko ajan uusia. Oli oikein mukava ilta!

Sain viettää kolme yötä rakkaan vieressä, en viitsinyt lähteä sunnuntaina kotiin, kun oli sellaiset vaatteet, että pystyin lähtemään töihin ja kulkukorttikin oli sattumalta mukana. Oli niin mukavaa, kun ei tarvinnut kesken sunnuntain lähteä, pitää suunnitella asiat niin, että pystyy useimminkin tekemään noin. Käytiin eilen illalla elokuvissa katsomassa "Mamma Mia". Alkuun meinasi ahdistaa, kun oli sellaista jenkkikirkumista ja päätöntä kohellusta, mutta kyllä se sitten oli ihan leppoisa katseltava. Varsinkin Kreikan upeat maisemat, rakastan Kreikkaa, tuli ihan ikävä sinne. Aika koomisen oloista oli kyllä katsella sitä ex-James Bondia lauleskelemassa ja tanssimassa, vähän nolon näköistä!