Juhlat on juhlittu ja oli oikein mukavat juhlat. Meitä oli reilut 20 ihmistä täällä ja kyllä tuli naurettua ja viihdyttyä, eli ei 50v juhlat tarvitse kovin vakavat olla. Minä olen saanut rakkaan myötä aivan ihania uusia sukulaisen tapaisia itselleni, ja omat sukulaiset ja ystävät ovat tietty aivan ihania.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ruokaa oli ihan liikaa. Hyvää oli kaikki, johtui varmaan siitä, että kaikki oli ammattilaisten tekemiä. Eli en tehnyt itse mitään muuta kuin vihreän salaatin. Tarjolla oli juustoista perunasalaattia, vihersalaattia, yrttimarinoitua paahtopaistia, herkullista voileipäkakkua, fetaa, oliiveja,  hillosipuleita, brie-juustoa, viinirypäleitä, saaristolaisleipää, patonkia, oliivitahnaa ja kenties jotain muuta, mitä en muista.

Juomaksi oli valko- ja punaviiniä, jääteetä, jäävettä, kivennäisvettä, limua ja olutta.

 

Kahvin kanssa oli kahta erilaista piparia, appelsiinikakkua ja pullaa (jota ei muistettu laittaa esille).

 

Vieraat tutustuivat hyvin toisiinsa, kun olin tehnyt vieraista anagrammit, se oli hauska ohjelmanumero, kun selvittelivät kuka on kuka. Tiedättehän esim. Tarja Halosen yksi anagrammi on "lanne tahroja". http://www.arrak.fi/fi/ag 

 

Rakkaan sukulaiset lauloivat minulle ihanan onnittelulaulun. Sain lahjaksi vaikka mitä kivaa, esim. 250 euron edestä lahjakortteja lippupalveluun, 2 upeaa taulua, toisen oli rakkaan tytär piirtänyt minulle, hän oli leiponut minulle myös aivan ihanan juustokakun. Hänen toiselta tyttäreltä sain ihanan kaulakorun, se sopi kuin nakutettu juhlamekkooni. Sain myös pyörään hienon sivulaukun, ihastuttavan Kalevala korun Lähde-sarjan kaulaketjun, upean taidelasin, lahjakortin kasvohoitoon, Heljä-Liukko Sundströmin pupu-mukeja omilta rakkailta tyttäriltäni, Anja Snellmanin kirjan, aitoa shamppanjaa, konjakkia, ihan selvää rahaa, kamerajalustan, ryppyvoiteita, J Kauniita kortteja ja ihastuttavia kukkia – voi olen aivan otettu kaikesta!

 

Juhlat kestivät melkein kellon ympäri , vieraat siis viihtyivät.

 

Tyttäreni oli kerännyt kaikilta vierailta lapulle minusta jonkun kommentin, niillä voin itseäni ilahduttaa jos olo joskus tuntuu surkealta, olen niiden lappujen mukaan TOSI ILOINEN, energinen, kaunis, sydämellinen kahdella mm:llä ja vaikka mitä, oli hauska juttu!

 

Tänään onkin ollut sitten ihan tehoton olo. Rakas tarjosi minulle nepalilaista ruokaa, oli kyllä tosi hyvää, ruokajuomaksi joimme vain vettä. Johtuen ehkä siitä, että ko. paikassa ei ollut vielä oikeuksia myydä mitään alkoholipitoista.

 

Ai niin joimme myös boolia, kaksi kertaa 7 litraa. Boolin teki rakas ja siinä oli ainakin kuivaa valkoviiniä, spriteä, kuplavettä, koskenkorvaa ja sour apple –likööriä ja paljon jäitä, siitä juomasta tykkäsivät kaikki. Se omenalikööri antoi tosi kivan maun siihen.

 

Seuraavana onkin sitten surullisempaa tilaisuutta, isänin siunaustilaisuus.

 

Ensi viikonloppuna haluaisin päästä mökille uimaan ja saunomaan ja vain olemaan, tekemättä oikeastaan mitään, pitää  yrittää metsästää jos vaikka jostain saisi halvalla mökin, kun sukumökit (siis rakkaan sukumökit) taitavat olla jo varattuja.