Olen ihan innoissani taas,  kun kampaajani leikkasi hiukset niin nätisti.

Kun ihana kampaaja ensin pesi ja hieroi pääkoppaani, olin jo siitä ihan ekstaasissa. Sitten päälle vielä leikkaus, ihana föönaus ja upea pörrötys. Meikäläinen lähti ihan hypähdellen sieltä kotiin päin. Tämä päivä on ollut ihana, vaikka töissä ketuttaakin välillä kuin pientä eläintä, niin en anna sen vaikuttaa tähän oikeaan elämääni. Ja onneksi osaan aika hyvin sulkea ne työkuviot pois mielestä vapaa-aikoinani.

Ehkä tähän hyvään fiilikseen auttoi myös kuntosaliharjoitteluni. Olen ihan innoissani uudesta ohjelmastani. Lähdin töistäkin tänään normaalia aikaisemmin, että kerkesin käydä salilla ennen kampaajaa. Toivottavasti hiukset on huomenna vielä yhtä nätit, sillä aion huomenna suunnistaa töistä suoraan Rakkaan luokse. Pakko nähdä edes yhden illan veran, sillä viikonlopun vietän sisaruksieni kanssa varhaislapsuuteni maisemissa, viikonloppu on meidän isä-viikonloppumme. Isää on hetkittäin kova ikävä!

Meillä oli viime viikonloppuna oikein tosi mukavaa, istuimme terassilla kolmeen asti yöllä, polttelimme kynttilöitä ja lyhtyjä, söimme ja nautimme virvokkeita. Se irish-coffee maistui ihan älyttömän hyvältä. En tiedä olisiko ollut niin mukavaa, jos ne vieraat olisivat tulleet :)