Kaamosvalon blogista kerjäsin itselleni Laiva on lastattu tyylisen pähkinän. Kävin kommentoimassa hänen blogiaan ja siitä sain sitten palkaksi S-kirjaimen. Pitää siis miettiä kymmenen s-alkuista sanaa, eikä mitä tahansa sanoja. Vaan tärkeitä tai jollain lailla liikuttavia.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

  1. Sauna – tämä oli helppo, olen ihan täydellinen saunahullu. Tosi usein ja tosi pitkään, se on elämän suurimpia nautintoja.

 

  1. Syli – eikä kenen tahansa syli, vaan rakkaan eli minun ihanan oman M:n syli

 

  1. Sydän – se on se joka kertoo kaiken, ajattelen sydämelläni. Sydämellisyys myös on se joka minua liikuttaa, se vaan säteilee joistakin ihmisistä, ja niihin ihmisiin ihastun.

 

  1.  Suudelma - no ei tätä tarvitse selittää varmaankaan.

 

  1. Suklaa – aah ja voi! Tätä ihanuutta ei vaan voi syödä niin paljon kuin haluaisi, muuten ei pian mahdu sinne syliin rakkaan.

 

  1. Suvi – jota toisella nimellään kutsutaan kesäksi. Kesä on valoisuuden, vihreyden, auringon ja loman aikaa. Rakastan kesää vuosi vuodelta enemmän.

 

  1. Sukulaiset – ihanat, rakkaat! Lasken sukulaisiksi kaikki läheiset, myös M:n suvun. Ihanaa, että on sukulaisia.

 

  1. Shampanja – shampanjaa ei kovin usein tule juotua, mutta ikinä en varmaan kieltäydy, jos sitä tarjotaan. Cava oli viime kesän yksi suosikkijuomista. Nämä kuohuvat liittyvät kyllä siihen suveen.

 

  1. Syöminen – hyvä ruoka saa tämän ihmisen ihan ekstaasiin. M on loistava ruuanlaittaja, tie naisen sydämeen jne…

 

  1. Sauvakävely – on yksi ihana ja halpa liikuntamuoto. Parasta terapiaa on liikunta ulkona, sinne ne maailman murheet unohtuu, kun rivakasti ulkona tallustaa.

Ihan hassua tätä tähän kirjoittaa, mutta kirjoitan kuitenkin. Eli jos kommentoisit jotain, niin voisin antaa sitten jonkun kirjaimen. Siitä kirjaimesta pitäisi sitten keksiä 10 sanaa ja antaa vielä selvitys siitä sanasta. Yllätäpä itsesi ja pyydä kirjain :)