Mitä luulette, että neljässä päivässä voi tapahtua?

Neljän päivän ihmedieetti on meinaan nyt meneillään, huomisaanuna jo yli puolenvälin. Toivetta olisi, että noin kolme kiloa katoaisi dieetin myötä. Sitten kun vielä muutaman päivän sen jälkeen olisi pienellä syömisellä, niin saattaisin saada yhden mielimekkoni mahtumaan vappumatkallemme Tukholmaan.

Olisi tuolla Virosta ostettua laihdutusteetäkin, Figura1 -nimeltään. Sitä myydään siellä ihan apteekissa. En oikein tiedä mikä on teen teho, mutta virolaiset naiset sitä käyttävät laihduttamiseen. En ole vielä kokeillut, mutta kokeilen kyllä.

Tämä laihduttaminen sopii minulle, kun olen paljon tarmokkaampi näköjään. Tänäänkin pistin parvekkeen melkein tuosta vaan kuntoon, tai melkein kuntoon. Öljysin kalusteet ja niistä tuli kuin uudet, laatat putsasin ja kasasin, niiden alta tuli uskomaton määrä roskaa. Joo olisi pitänyt syksyllä kasata ne, mutta jostain syystä vain jäi.

Mutta, nyt en enempää jaksa raapustella, kun ihan polttaa että pääsen jatkamaan upeata lukuelämystäni. Meneillään on Khaled Hosseinin - Tuhat loistavaa aurinkoa. Luen sitä ihan lumoutuneena, uskomattoman upeaa kerrontaa ja hyvin hyvin koskettavaa. Suosittelen todellakin lukemaan. Enpä ole ennen lukenutkaan Afganistanilaisten naisten elämästä, sydän on pakahtua heidän puolestaan.