Niin se aika kulkee kiihtyvällä vauhdilla, ei sille mitään voi, ikävä kyllä!

Lenkkeily on hyvällä mallilla, onneksi minulla on kaksi mainiota lenkkikaveria. Tänään taas käytiin huiskimassa vauhdilla pururadalla, osan matkasta juoksimme. Lenkkiystävä harjoittelee cooperia varten ja minä haluan muuten vaan hyvän kunnon, ja siinä sivussa haluan tietysti laihtua. Ainakin haluan ne tyttären huomauttamat "jenkkikset" pois. M on toinen hyvä lenkkikaveri (lenkkirakas), mutta hänen kanssaan lenkkeily on jäänyt vähän vähemmälle, siihen on yksinkertaisesti aikapula syynä. Viime viikolla kävimme kerran yhdessä, olikin mukavaa nähdä joskus keskellä viikkoakin.

Viime viikonloppuna töissä oli hyperhauskat juhlat, ns. kesäjuhlat. Työapaikan autotalli oli saatu erittäin mukavan näköiseksi, ruokaa oli kaikenmoista herkullista ja juotavaa niin paljon kun jaksoi juoda. Minä nautin kuohuviiniä, kun sellaista kerran oli vaihtoehtona. Mukava seurapeli sai porukan iloisesti leikkimään. Ja erittäin hyvä bilebändi ja sai porukat tanssimaan hullun lailla, minäkin hiki päässä bailasin juhlien loppuun saakka. Juhlat loppuivat jo ennen puoltayötä ja niin olikin hyvä. Pääsin kotiin ihan ihmisten ajoissa, vaikka tänään kyllä naureskeltiin yhden ihmisen kanssa, että ei meitä olisi varmaan paljon tarvinnut houkutella jaktkoille, sen verran iloisissa tunnelmissa oltiin. Onneksi en törmännyt jatkoille lähtijöihin, ihan oman itseni vuoksi.

Lauantaina taas matkasin M:n luokse, siellä nautiskelimme loppukesän lämmöstä ja söimme ulkona vielä illalla myöhään. Ensimmäistä kertaa käytimme raclette-grilliä, olikin mukavaa syötävää. Juustona käytimme oikeaa raclette-juustoa ja aurajuustoa. Oikean tavan mukaanhan sitä syötäisiin jotenkin perunoiden, hillosipulien ja cornicue-kurkkujen kera. Me kasasimme paahtoleivän päälle päivästä jäänyt bologneise-kastiketta, hillosipuleita, niitä kurkkuja ja silputtua paprikaa. Leipien kera juotiin kylmää riesling-viiniä (siis me aikuiset) ja kyllähän oli nannaa!