Ihan hölmön otsikon tuohon kiskaisin. Siitä kyllä tuli heti mieleen, että enää en näytä niin kauheasti Martti Suosalolta. Eilen ihana Mia-kampaajani ahersi hiuksieni kimpussa pitkään ja nyt näytän taas sellaiselta siistiltä tätsykältä.

Mutta mitä muuta on sitten viime kirjoittaman tapahtunut??

Ainakin käytiin viime viikolla katsomassa ihan oikeissa elokuvissa leffan nimeltään "Tyttö, joka leikki tulella". Oli hyvä ja hyvin jaksettiin katsoa, vaikka käytiinkin töiden jälkeen. Jännitystä riitti jo ennen leffaakin, kun taisteltiin pääkaupungin ruuhkassa, jotta keretään näytökseen, joka oli jo ennalta maksettukin. Viime minuutilla, ilman karkkeja, popcorneja, limua ja vessassa käynttiä ehdittiin kuin ehdittiinkin ajoissa. Ja olikin kiva, kun leffa sitten noin 20 minuutin päästä alkoikin kaiken maailman mainosten ja trailereiden jälkeen.  Leffan jälkeen käytiin syömässä italaisessa Don Corleono -ravintolassa maukkaat pasta-annokset, hain vielä leffakarkit, sen jälkeen kun koko kotimatkan popsin niitä karkkeja, niin kotiin (M:n kotiin) saapuessa oli mulla ihan älyttömän huono olo, ääh!

Viikonlopun kohokohtia oli maistuva ateria, jonka M minulle tarjosi erittäin hyvän viinin kera, viini oli valkoviiniä Anselmi nimeltään, mutta ei kyllä ollut suomalaista olisiko ollut chileläistä tai sitten italialaista, voin kyllä suositella, jotain 12 euroa oli hinta, sopi hyvin kalan kanssa nam... Vietinkin M:n luona pari päivää ja yhdessä lähdettiin maanantaiaamuna töihin, ekaa kertaa talvirenkaat alla. Minä huomasin nettilehdistä sunnuntaina, että etelä-Suomeen luvattiin lunta tai räntää. Viikonloppu oli ihan kiva, niin kuin melkein aina. Mikäs se on olla, kun on vapaata. Ja tietysti se vapaakin on hohdokkaampaa, kun on välillä töissä. Kai siitä tänä päivänä pitää olla onnellinen, että niitä töitä riittää. Työkuvioissa on kyllä aikamoiset myllerrykset menossa, mutta mitäs niistä, yritän olla stressaamatta. Sehän meinaan tiesi huonoa sydämelle :)

Tänään kyllä rupesi töissä hiukan ärsyttämään, kun alon miettimään, että miksi minulla on vain 15 lomapäivää jäljellä, kun omien laskujen mukaan niitä pitäisi olla 18. Kävin palkkatoimistossa ihmettelemässä ja sain heidän laskelmiaan lomapäivistäni, yllätyin kyllä kun huomasin että osittain käsipelillä hoitavat niitä laskemia - tänä päivänä??? No sittenhän siinä voi käydä näin niin kuin minulla, eli lomapäiväksi oli merkitty loppiaispäivä ja kaksi koulutuspäivää. Eli kolme - KOLME - lomapäivää meinasin menettää - KAMALAA!!!

en keksi  muuta kirjoitettavaa seonmoro!