Viikonloppuna olin enimmäkseen kotikaupungissa. Annoin M:lle rauhan olla lapsiensa kanssa ihan keskenään. Ja on kiva muutenkin olla välillä vapaa-ajalla ihan omassa kotonaankin.

Perjantaina vietin ihan rauhallista iltaa, saunoin pitkään ja nautin pari lasia viiniä, jonka jälkeen nukahdin autuaasti sohvalle. Tytär oli juhlimassa, ja juhlikin sen verran paljon, että seuraavana päivänä kerkesin kiertämään puoli kaupunkia, ennenkuin tytär heräsi.

Meillä oli taas pari viikkoa kirpputoripöytä, ja pääsinkin eroon todella isosta määrästä meille turhaa tavaraa, vaatetta lähinnä. Ai että pidän tuosta kirpputorimeiningistä. Ja varsinkin silloin, kun itse tekee hyviä löytöjä. Löysin esim. itselleni todella uudenveroisen Espritin untuvatakin, hinta oli 38 euroa ja se tuntuu todella halvalta, kun olin valmis maksamaan todella paljon enemmän. Esim. Suomen Höyhenen takit maksaa yli 700 euroa, no minä en kyllä ainakaan normaalihnnalla olis semmoista hintaa sentään maksanut. Löysin myös kivan Mar'O Polon tunikan.

Joulua vartenkin tuli tehtyä pieniä hankintoja ja tarvikkeita. Olen kyllä todella vakaasti päättänyt, että tänä vuonna harrastan kohtuutta lahjoissa. Tykkään niin kauheasti lahjojen antamisesta, että meinaa menna överiksi välillä. Nyt ostan vain muutaman lahjan läheisille ja niissäkin on oltava joku tarve tai sitten muuten joku hyvä juttu, ei mitään turhaa! Ei kyllä ole mitään aavistustakaan miten joulua vietetään ja millä kokoonpanolla, ei ole ollut puhetta kenenkään kanssa.

Sunnuntaina olin varmaan ensimmäistä kertaa ravintolassa isänpäivälounaalla. Olikin oikein kiva tilaisuus, meitä oli paljon M:n sukua viettämässä isänpäivää. Ruoka oli hyvää ja maistuvaa ja tunnelma oli rento. M on loistava seuramies, hän nauratti meitä ja ja kaikkia lähellä olevia todella hauskoilla jutuilla.

Tänään käytiin taas joka maanantaisella lenkillä ystäväni kanssa, olikin mukavan talvisen näköistä tuolla metsässä. Maisema oli ihan eri näköinen kuin viikko sitten. Kivaa, että edes metsässä lunta näkyy. Tuli melkein joulu mieleen,