Viime viikonloppuna oli pikkujoulut, olikin ihan hauskat. Meidän firmasta löytyy idearikkaita ja touhukkaita tekijöitä, jotka keksivät aina kaikenlaista mukavaa. Ideana oli tällä kertaa ihan kotimainen lumi-teema, drinkit oli sinisiä ja ruuat herkullisia, ei minkään sortin joululaatikoita. Avoin baari sai kyllä jotkut ihmiset jo vähän liiankin iloiseen tilaan. Meikäläinen onnistui olemaan suuremmin humaltumatta, kun tanssin niin paljon. Pikkujouluasunani oli kiva mekko, joka oli pitkään odottamassa, että pääsisi päälleni. Kerran jo se olikin, mutta lähtiessä tajusin, että en voi istua sen kanssa, oli niin lyhyt. No kun pisti kapeat housut alle, niin johan olin ihan muodikkaan näköinen heh.

Olikin kiva kun pikkujoulun teemana olikin tällä kertaa disco, vaikken osaa minkään sortin discotansseja, niin osaan niitä kuitenkin paremmin kuin humppaa tai muuta vanhaa tanssia.

En nähnyt koko viikonloppuna M:ää, hänellä oli omat touhut kotonaan ja meillä oli tyttären kanssa touhua yllin kyllin. Tyttären yo-juhlat lähestyvät ja sen eteen pitä kaikenlaista tehdä. Tytär on suunnitellut kaikki tarjottavat ja aikoo suurin piirtein itse kaiken tehdäkin, minä kyllä autan, jos vaan kerkeän. Näissä juhlissa ei lihaa nähdä, eikä taida olla edes kanamunaa, eli wege-teemalla mennään. Testitäytekakku ainakin maistui tosi hyvältä, samoin kuin parit erialiset piparit mitä hän on jo tehnyt.  Meille tulee tänne kivat juhlat. Tosi kiva kun on aina välillä juhlia, niin tulee siivottuakin nurkista kaikkea turhaa pois.

M:n sisko oli kuulemma voittanut jonkun pääpalkinnon, viikonlopun matkan. Oltiin vähän että täh?? Mehän niitä onnetarten suosikkeja ollaan, onko se nyt piru vie siirtynyt meiltä pois.