Hyvin on elämä ilman alkoholiakin luistanut, oikeastaan kertaakaan ei ole tehnyt edes mieli mitään vielä. Onkos tässä jo kolme viikonloppua mennytkin niin. No karkin syönti on kyllä ollut luvattoman suurta, ihan kuin jotain paheita pitäisi aina olla.

Kolme yötä peräkkäin saatin taas nukkua lähekkäin, se on sellaista onnea että! Yksi yö nukuttiin minun luona ja kaksi M:n kotona. Käytiin kahvittelemassa M:n ihanan isän luona launtaina, oli kivaa höpötellä kaikenlaista monenmoista.

Lauantaina käytiin ostoksilla. M osti hyvien alennuksien innostaman hienon Camel-takin itselleen, minä olen myös alennusmyynneistä ihan liikaa kahminut vaatetta itselleni.

Hassu juttu kävi lauantaina, kun menimme yhteen ravintolaan talvialen innoittamana. No eihän siellä ollut mitään muuta kuin ateritoita viinin kera tarjouksessa, esim. aurajuustobroilerit kahdelle + valkoviinipullo 30 euroa. No me oltiin autolla liikkeellä, tipattomalla muutenkin ja kaikenlisäksi keskellä päivää, joten ei tehnyt viiniä mieli. Yritimme ostaa ateriat ilman viiniä, sitten se hinta olisikin ollut 2 x 17 euroa, eli 34 euroa. Eikös ole vähän kummaa matematiikkaa. Syötiin siellä, mutta ei ko ruokaa, vaan jotain muuta, joka ei ollut edes kovin kummoista. No ei aina voi olla onnistuneita elämyksiä.

Rakkauden tunteet on taas isoja!

Kylmää on, mutta se ei haittaa, kun pukee sen mukaan, eiks vaan.