Ensiksi avaudun taas asiasta, mikä minua ärsyttää ihan suunnattomasti. Miksi ihmeessä junalla matkustavissa löytyy ihmisiä, jotka vetävät verhot kiinni - AINA? Viikollakin istuin pari kertaa tällaisen tapauksen vierssä. enkä tajua miksi en saa suutani auki ja pyydä vierustoveria avaamaan ne verhot. Ymmärrän kyllä, jos aurinko nyt sattuisi paistamaan ihan suoraan silmiin ja olisi jotain kuuma tai häikäisyä tai jotain vastaavaa. Mutta ei mitään sellaista. Ulkona aivan uskomattoman kaunista, vaikka aurinko ei paistaisikaan, luminen maisema on kuin taideteos. Ja sitä ei joku pölkkypää halua katsella. No minulla on kyllä sekin juttu, että istun todella siinä paikallani ihan siihen hetkeen, kunnes juna lipuu asemalle ja sitten astun muutaman askeleen eteiseen ja junasta ulos. Mutta aika vaikeata on jos istut tällaisen kaunista talvimaisemaa inhoavan vieressä.  No se siitä!

Työelämä HUOH!

Kipputorita otin taas pöydän ja tällä kertaa taas neljäksi viikoksi. Tämän asian parissa onkin sitten ihan rattoisasti vierähtänyt muutama ilta.  Mutta syvää tyydytystä taas tunnen, kun olen saanut sinne roudattua jo kolme hemmetin isoa kassillista tavaraa, lähinnä vaatetta ja kaiken maailman kippoa. Tänäänkin vein yhden maljakon myyntiin (1 e) ja sitten ostin yhden maljakon (10 e). On siis tosi kannattavaa puuhaa tämä kirpputoreilu. No uusi maljakkoni on hieno ruskea filigraani-maljakko. En jaksa kuvata just nyt. Mutta siitäkin maljakosta sain taas ihan hienoja fiboja. On mulla kyllä varmaan joku ruuvi löysällä.

Matkailusta: Jee jee nyt on taas hyvä mieli, on meinaan kaksi matkaa varattuna. Ideaaliolotila :) Kylpylämatkaani ei ole kuin pari viikkoa aikaa ja nyt on varattu M:lle ja minulle vappumatka Kööpenhaminaan. Siellä en olekaan ennen käynyt. Viime vappu oltiin Tukholmassa, tänä vuonna Kööpenhaminassa ja ensi vuonna Oslossa. No toi viimeinen oli ihan heitto, M jo toppuutteli että käydään nyt ensin siellä Kööpenhaminassa ja aletaan sitten vasta suunnittelemaan seuraavaa vappua. Mutta kyllä joku tajuaa varmaan tämän, matkoja on vaan niin pirun kiva suunnitella ja kun matka on varattuna, niin sielu lepää ihan erilailla.

Tänään mennään porukalla teatteriin, M ja  hänen mukavat sisarukset puolisoineen ovat  seurueessa. Näytelmä kestää 3,5 tuntia, toivon todella että on hyvä.  Ihan hyvä kyllä, että mennään teatteriin, ollaan meinaan M:n kanssa muututtu melkein lauantai-iltaisin sohvaperunoiksi, katsottiin viime viikonloppunakin TV:tä neljä tuntia yhteen putkeen. Minäkin olen katsonut jo ainakin kolmena viikonloppuna peräkkäin Selviytyjät ja tiedän jo keitä siellä on ja kenen haluaisin putoavan. Jeesus, siis minä joka inhoan tuollaisia ohjelmia . Eihän tässä tunne enää itseäänkään.

Nyt laitan naamion ja alan miettimään mitä laittaisin päälleni, laittaisiko housut ja jakun? Housut ja neulepuseron ? Puolihameen ja puseron? Puolihameen ja jakun? Mekon? Jos laitan mekon, niin mitkä kengät laitan? Minkä takin laitan? Tarkeeko villakangastakilla? Vai laitanko untuvatakin? Miltä untuvatakki näyttää mekon kanssa? Jos laitan mekon, niin käykö sen kanssa lämpimät villanillkurit? hame, housut, mekko...... ?

Hyvää ystävänpäivää sille onnettomalle, jolla ei parempaa tekemistä kuin lukea tätä sekavaa sepustusta.