Viime viikonloppuna sain M:ltä yllättäin kauniin hopeisen kaulakorun. Onnen sydän on korun nimi. Ihana yllätys, rakastan niin.

Hemmetin kiirettä koko ajan ja kauhea stressi päällä. Öisin  heräilen, yleensä saan kyllä unen päästä kiinni,  mutta en aina. Ja kaikki stressi on kyllä ihan työperäistä, jumalattoman raskaalta tuntuu ajatellakin tuota työtä ja olemista siinä esim. vuoden päähän. Jotain pitää tapahtua. Olen kyllä jo laittanut siiman veteen ja hiukan tehnyt tietäväksi, että voisin vaihtaa osastoa talon sisällä. Jos nyt kukaan minua huolisi.

Muuten elämä on ihanaa, onneksi on sitä muuta elämää. Tytärkin sai töitä ja ihan innokkaasti on töissä käynytkin. Nyt meillä asustaa kaksi pääkaupunkiseudulla junalla töissä käyvää neitosta heh!

Hiihtämässä käytiin viime viikonloppuna ja tänään mennään taas. Kohta ihan lähden kohti M:ää, kyllä onkin taas ikävä kerennyt tulla viikon aikana.

Eilisen illan ja tämän aamun olen asentanut asuntoomme langatonta verkkoa, voi veljet että meinasi mennä hermot. Nyt tiedän senkin, että minun työasema ei tue WPA-psk salausta,  monen yrityksen kautta verkko on nyt pystetetty ja niin äiti kuin tytärkin surffaavat salatussa verkossa. JEE!

Eilen sain sikainfluessa piikin, se kuulemma saattaa aiheuttaa ärtymystä. No itse asiassa ei ole tullut mitään oireita (ellei tuo eilinen verkon pystytys ärtymys ollut sitä), paitsi jos käden nostaa ylös se vähän tuntuu, mutta mitäs sitä ylös nostamaan. Hiihtämistä en anna sen estää.

Ai niin mikä ihaninta :) Varasin itselleni viiden päivän kylpyläloman. Ihan yksin aion lähteä, otin oikean kauneusloman. Siihen kuuluu kaikenlaisia, kasvo, käsi, jalka -hoitoja ja jotain muutakin. Tänä vuonna äiti ei eläkeläisystävineen olleetkaan lähdösssä, olisin niin halunnut taas änkeytyä samaan kylpylään. Ei auttanut muu kuin varata vain tällainen ihan yksinäinen matka, oikeastaan tuntuu ihan kivalta lähteä yksin. Otan luettavaa mukaan ja aiion rentotua ihan täysillä. Ihanaa ihanaa!