Onpas taas vierähtänyt aikaa, kun olen tänne viimeksi mitään saanut kirjoitettua.

Lomaviikkoa on onneksi vielä hetki jäljellä, tai ei oikeastaan lomaa vaan enää viikonloppu. Viisi päivää lomasta vierähti Vironmaalla, olin viettämässä Kauneuslomaa, ette uskokaan kuinka kaunis nyt olenkaan.

Loma oli kyllä mukava, eikä vähiten yhtään siihen kuuluvien hoitojen takia. Vaihdoin normaalin kylpyläloman Kauneuslomaksi ja siihen kuului aivan ihana kasvohoito, käsihoito ja jalkahoito, piti kuuluman myös luxus-kylpy, jota ei enää sitten kuitenkaan kylpylällä ollut tarjota, tarjosivat tavallista kylpyä tilalle. No nehän on niitä sellaisia 15 minuutin yrttikylpyjä, jotka ei minua innosta. Hygienia ei ole kovin kummoista semmoista sarjakylvyissä. Otin tilalle parafiini-hoidon, joka oli surkea, verrattuna kaikkiin muihin hoitoihin.

Otin lisämaksusta vielä aivan uskomattoman ihanan 90 minuutin aromahieronnan, hoitaja käytti myös kuumia laavakiviä, olin ihan hurmoksissa sen hoidon jälkeen. Intialainen päähierontakin oli ihan mielettömän hyvä. Eli hoidot oli hyviä kylpylässä. Kaikenlaisia saunojakin käytin aika ahkeraan ja nuorien tallinnalaisten urheilijoiden joukossa uin sinnikäästi kahtena päivän kilometrin, siinä olikin sitten ainoa liikunta mitä viiden päivän aikana harrastin.

Otin tarkoituksella vain puolihoidon, jotta en lihoisi lomani aikana, ajattelin hakea jostain vain hedelmiä iltapalaksi. Hyvä puoli oli sekin, että se puolihoitoruoka oli aikamoisen surkean tasoista, ei tehnyt koskaan mieli ottaa mitään lisää. Paitsi no yhden kerran jotain vaniljajuttua, jota oli jälkiruokana. Ikävä kyllä, tien toisella puolella oli kauppakeskus, jonka yläkerrassa oli pubi, josta sai todella maistuvaa ruokaa ja kylmää olutta tietty. Samoin löysin jostain kilometrin päästä aivan ihanan ruokapaikan, joka oli sisustukseltaankin todella viehättävä, söin siellä maistuvan aterian viineineen. Istuin koko ruokailun ajan yksin koko ravintolassa, ja mietin että missä kaikki muut ihmiset ovat. Ilma oli kyllä surkea silloin.

Uusia kivoja tuttavuuksiakin tuli. Mukavien äidin ja tyttären kanssa juttelin viimeisenä iltana, tytär oli 25 vuotias down-nuori ja hän oli lähtenyt innoissaan kylpylään, jos sieltä olisi vaikka hänelle mies löytynyt. Mutta voi harmi, ne kaikki miehet siellä olivat kyllä noin 50 vuotta liian vanhoja. Tytär sanoi, että olen Paula Koivuniemen näköinen, on minua kerran aikaisemminkin sanottu hänen näköiseksi, kaveri oli noin 12 promillen kännissä kyllä. Ihan kyllä otan kohteliaisuutena Paulaan vertaamisen, vaikka onkin vanhempi.

Yhden mukavan uuden ystävän sain, hän asuu vain todella kaukana. Ikäeroa meillä taitaa olla aika paljon, mutta sehän ei menoa haittaa kun muuten on mukavaa. Varmaan pidetään yhteyttä jatkossakin.

Kotiin oli ihana tulla. Tytär oli siivonnut tehnyt ihan tervetuliaiskakunkin.

M on saanut todella isoja uusia haasteita töissään ja häntä minun on niin valtavan ikävä, huomenna sitten nähdään.

Näin viehättävä oli kylpylä missä vietin viisi päivää, kuva on otettu kauppakeskuksen pihalta, joka oli niitä harvoja paikkoja missä tuli loman aikana käytyä.

Ja tämä on siis  kauppakeskus, jota sain ihailla huoneeni ikkunasta. Kauppakeskus on siis se isompi rakennus siellä tien toisella puolella :)

Mutta, tätä saatte kadehtia rauhassa. Näin hienon kakun oli tytär leiponut äidin kotiintulon kunniaksi. On muuten ihan älyttömän hyvää, suklaatryffelivadelma-kakkua.