Olin tänään magneettikuvauksessa maksastani löytyvän kummallisen hemangiooman takia. Tämä oli tänään kolmas kerta ja luoja suokoon - viimeinen.

Nyt kyllä tiedän sen, että kuoleman kauhu saa minut shoppailemaan hullun lailla, mitä isompi kauhu sitä kalliimpi ostos. No onneksi vain vaatteita, tai no miten niin onneksi?

Paljastan teille nyt paljon ja ehkä tämä vielä hävettääkin...

Ensimmäisen kerran kun magneettikuvauksen jälkeen  ostin mm. tämän Rilsin mekon ja jakun.

Toisen magneettikuvauksen jälkeen ostin tämän Marellan mekon, yli 200 euroa, ei voi uskoa!

No tänään siellä taas olin. Semmoinen kummallinen pelko, mutta ei sellainen, että pitäisi mennä Stockmannille etsimään merkkivaatteita. Vaan pienempi kuoleman pelko, kuvauksen jälkeen lähdin kirpputorille, ostin tajuttoman määrän tavaraa. Enemmän kuin koskaan, en kehtaa kellekään läheiselleni ikinä tunnustaa. Ostin monta mekkoa,  housua, paitaa, tavaraa kaikenlaista.

Turhaan ostan kylläkin, ehkä jotain pidänkin, ehkä en. Kaapit on ihan turvoksissa ennestään, ei meinaa ikinä tyhjää henkaria löytyä. Mutta sitä kyllä mietin, kun kuvasin ostokseni tätä kirjoitusta varten, että miksi ihmeessä yleensä ostan kaupasta mitään, miksen osta vain kirpputorilta. Nuo kaikki allaolevat ostokset tänään maksoivat 53,95, siis sen verran saa yleensä maksaa yhdestä puserosta. Sillä ei saisi edes puolikasta siitä mekosta minkä ostin viimeksi ja sitäkin mekkoa pidin aika edullisena.

Harvoin kyllä kirpparilta löytyy hyväkuntoista Marimekkoa, josta pidän kovasti. Tänään olisi ollut uusi puolihame 10 e, mutta en voinut ostaa koska se oli koirakuvioilla ja kaikki tietää, että minä todellakaan ole kovin suuri koiraihminen. Vaikka M:n ihanaa koiraa rakastinkin, ihan ikävä tuli sitä söpöläistä.

Tämän päivän ostokset, kaikki seuraavat siis vain 53,95:

Kylpytakki

B'Young neulepusero

Puolihame

Farkkuhame

Very Nice caprit

puolihame

puolihame

puolihame

Pusero, jota luultavasti en pidä koskaan...

Puolihame

Paitapusero

Takki

Nämä vaatteet oli muuten kaikki sopivia, en siis sovittanut kirpparilla mitään. Ja aika kauheilta ne jotkut tuossa kuvassa lattialla lätässä näyttää, ei päällä niin pahalta lainkaan. Mutta kun en pidä muotiblogia, niin en osaa alkaa kekkuloimaan kameralle itseni kanssa - luojan kiitos.

Mutta eihän nämä tähän vielä loppuneet, mitä minä vielä ostinkaan:

Tämä on jo terassini seinällä

Tämän saa joskus eräs, jonka tiedän pitävän maatuskoista

Tämä menee tuliaseksi M:lle, se on vaan  yksi juttu...

Nämä helmet on suloiset, kuva ei tee oikeutta

Ja tämä menee myös M:lle. Olen aina luullut, että tätä en ainakaan katso, mutta niin paljon hyviä kehuja olen kuullut, että kaipa se on vielä katsottava.

Ja minä taidan olla joku puolihamefriikki huh