Ei voi uskoa todeksi, siis Pilkkusilmä saattoi loppuun opinnot, jotka ovat häirinneet hänen mieltään ehkä viisi vuotta. Nyt kyllä oikeasti melkeinpä hävettää. Miten olen voinut olla noin saamaton. Opintoihin liittyi kaikenlaista teoria ym opiskelua tuolla pääkaupungissa, nekin loppuivat jo pari vuotta sitten. Ei pitänyt kuin vääntää vaan dokumenttia kasaan. Yksi iso dokumentti tuli yhden viinipullon voimalla tässä jokunen viikko sitten. Ja kaikki muut vaan raakaa työtä ja kasausta. Voi helkkari sentään, sekin stressi mikä näistä on koko ajan ollut. mistä tämä laiskuus on minuun tullut, tai mikä lie saamattomuus.

Piti ihan muuten tuota kuvaustani korjata, siis osuudesta "opinnot jotka ei edisty". Ei vaan ihan helposti osunut kohtaan, mistä sekin korjaus tehdään. Mutta riittäähän tuota opiskeltavaa kyllä muutenkin koko ajan ja tämä koko elämäkin on yhtä opiskelua.

Mukavaa on se, että ihania isoja ja kivoja juhlia on tiedossa loppukesästäkin. Eli sitten kun lomat on ohi, niin ei ehkä masenna niin pahasti. Pääsen oikein mukaviin 50v juhliin, jotka tiedän olevan ihan huikeassa paikassa. Toiset juhlat ovat juhlaillallisineen ja juhlavine puketumisineen eri tyyppiset, mutta varmaan upeat juhlat. Ja nämä juhlat tekevät sen, että kesällä ei saa tapahtua sitä normaalia muutaman kilon pyöristymistä, ei todellakaan. Kaapissa olevat juhlamekot saa kyllä luvan mahtua päälle. Onhan se mekkojen ostaminen kivaa, mutta eihän se järkevää ole, että niitä mekkoja on pilvin pimein. Voikohan pikkumustan laittaa juhlailllalliselle, no se kyllä selviää vielä.

Olen niin tyytyväinen, kun liikunta on ollut tosi runsasta. Mutta nyt minun kaikki vakituiset ja vähemmän vakituisetkin lenkkikaverit on lomalla, yksi Norjassa, yksi mökillä ja yksi Azoreilla. Ja se minun saamattomuus saa aikaan sen, että eipä tullutkaan lähdettyä yksin, kun ei kukaan tuolla kadulla odottanut.

No en ole kyllä laiskana sohvalla maannut, en muuten makaa siinä ikinä. En edes istu siinä. Äitini innostui myös kirpputorista ja antoi mukaani kolme valtavan suurta kassillista tavaraa äitienpäivänä. Siitä lähtien se kasa on olllut tuossa olohuoneeni nurkassa, tosi kivan näköistä! No kun tuo yhden opinnon loppuun saattaminen onnistui, sain siitä näköjään muutakin puhtia asioiden loppuun saattamiseen. Eli ne kamat on nyt kirppiksellä, eilen vein. Ja kohta pitäisi viedä lisää. Ja lähteä sitten sinne hanin luokse.

Ai niin, sekin vielä että olen syönyt Omega7-kapseleita pari kuukautta, samoin E-EPA kapseleita. Voisiko niistä oikeasti olla hyötyä. Sainhan tuon opiskelun loppuun, nenän kutiaminen ja ongelmat on kadonneet, muistan jopa jotain asioitakin, eikä oikeasti ole masentanut ja v:ttanut niin paljon. En uskalla lopettaa kyllä niiden syömistä.