Ihana ilma! Voi että kuinka rakastan tätä aurinkoa ja hellettä. Ei haittaa vaikka haittaisi nukkumista tai olisi vaikka kuinka helkutin kuuma. Ihan kuin olisi ulkomailla ja ihan kuin olisi lomalla. Lomani alkaa vasta viikon päästä, tai onnihan se on että se alkaa vasta viikon päästä, niin kauan on parempi kun kaikki kiva on vasta edessäpäin, eikä takanapäin.

M aloitti kyllä lomansa ja sen kunniaksi pyöräiltiin perjantaina töiden jälkeen terassille syömään ja juomaan hiukan Cavaa. Ihana ilta ja kaikkea ihanaa, mutta huomaa kyllä että raskaan työviikon jälkeen, saattaa sellainen turha käminä tulla kehiin. Onneksi ei pahasti.

Tämä kuva on otettu M:n ihanalta saunaterassilta. Saunottiin ja käytiin aina välillä huikkaamassa ihanaa pirskahtelevaa Proseccoa, voi sitä ihanuutta..

Mutta ei me olla vaan huviteltu, ollaan tuntikaupalla siirretty pihalta olevia puita uuteen hienoon puukatokseen. Kyllä tuntuu lihaksissa, kun parina päivänä on noin muutaman tunnin kärräänyt, kerännyt ja kasannut puita. Hiton hyvää harjoittelua, ei harmita, että en ole lenkillä käynyt. Ja noita puita kun sitten syssymmällä takassa polttelee, niin niistä pääsen minäkin nauttimaan.

Rakkautta on paljon ilmassa ja sydämessä. Ensi viikon jaksaa vielä töissä käydä, kun sitten alkaa neljän viikon loma, aah ja voi kuinka sitä odotankaan.

Ihan omin käsin kannettuja puita