Se on syssy ny! Se näkyy, tuntuu ja tuoksuu. Aamuisin meinaa kintut jäätytä, kun painelen työmatkoja, ei vaan ole millään osannut laitaa sukkia, pitkiä housuja ja sen sellaista.

Kameraa ei ole edelleenkään, se harmittaa. Ehkä huomenna saan sen. Viime viikonloppuna oltiin huikeissa juhlissa ja yhtään kuvaa ei sieltä ole nyyh.. Juhlat oli todella hauskat ja yltäkylläiset. Meitä vieraita kuskattiin pitkin kaupunkia sellaisella junalla, tarjottiin matkalla viiniä ja pientä herkullista välipalaa Itse juhla oli korkealla korkealla, huimat maisemat avautuivat joka vieraan silmille. Syötävät oli toinen toistaan herkullisempia, esityksiä laidasta laitaan, esim upea drag show. Itse juhlakalu oli laihtunut huimasti, eli kyllä siitä ikääntymisestä on jotain etuakin, haluaa näyttää hyvältä ja se on taas myös terveyteen liittyvä hyvä asia.

Niin, vene on sitten meidän oma! Kauppakirjat on tehty ja nyt on sitten huolehdittu kaikenlaista, esim. vakuutus-asioita, ostettu lukkoja ja käyty lukitsemassa sitä, varattu venepaikkaa. Tänään mennään siirtämään pukki entisten omistajien mökiltä talvitelakkapaikalle, se otetaan nyt ekana vuonna ainakin idyllisestä eteläsuomalaisesta rannikkokaupungista.

Tommoinen se sitten on, ei ole oma vene (kun ei ole sitä  kameraa), mutta samaa mallia. Vähän olen täpinöissäni, en olisi vielä kuukausi sitten ikinä uskonut, että omistan veneen, en ole edes haaveillut koskaan - ja nyt se sitten omistan sellaisen.

On tässä yksi ketutuskin, ja aika isokin. Pyysin palkankorotusta, enkä saanut. Ihme syihin vedoten.  Ei palkkani ole kauhean huono nytkään, mutta teen samaa työtä jonkun kanssa, pidemmällä työajalla ja pienemmällä palkalla, ei oikein tunnu oikeudenmukaiselta argh. Palaan kyllä asiaan vielä !