Se iskee aina ihan yhtäkkiä, tai no ei aina. Kyllä se josku tulee sillai kituutellenkin. Silloin kun ei oikein edes uskalla unelmoida lomasta.

Mutta Pilkkusillmällä on nyt asiat hyvin, siis ainakin loma-asioiden suhteen. On meinaan varattu kaksi ihan erilaista lomaa. Lähdemme lenkkiystävän ja hänen miehensä kanssa viikoksi hiihtämään. Mökki on jo varattu, jee jee. Loma on sitten hiihtoloman aikaan, ihan sen takia, kun lenkkiystävä on on opettaja-täti.

Meidän vapunvietto perinne saa jatkoa. Eli jos joku muistaa, mihin pitikään ensi vappuna mennä? No ei taida muistaa, mutta toissavappuna vietimme ihanan loman kauniiissa Tukholmassa, viime vuonna olimme Kööpenhaminassa, matkakohde oli mainio, mutta M parka oli kipeä koko matkan ajan ja minä hieman onnettomana yksin tutkin sitä kaupunkia,  No ensi vapuksi on varattu peräti neljä päivää Osloon jee jee.

Jos sinulla on Visa-kortti niin käykää ihmeessä katsomassa tarjontaa korttiloma,com sivuilta. Sieltä saa laatuhotelleja paaaljon halvemmalla kuin normaalisti.

Viime viikonloppuna aterioimme ja vietimme aikaa lenkkiystävän ja miehensä kanssa, On se niin kivaa aina välillä laittaa pöytää koreaksi ja viettää ihan oikeaa sosiaalista elämää, siis sillai että on ihan oikeita vieraita.

No eihän me mitään erakoita olla, mutta ystävien tapaaminen on aika harvinaista. Työelämä ja sukulaiselämä ja sitten ihan töistäpalautumiselämä vie suuren osan aikaa.

Isänpäivänä oli aika kivaa, olimme 14 hengen porukalla Helsingissä kivassa ravintolassa brunssilla. M:n isä totesi, että miksei isänpäivä voi olla useammin. Onhan se kivaa porukalla viettää aikaa ja samalla syödä hyvin. No sen verran hintavaa on, että ei sitä ihan hirmuisen usein raaskisi tehdä.

Tänään tuntui lenkillä jo siltä, että pitää vähän lisätä vaatetta ensi kerraksi. Huomenna menenkin toisen ystäväni kanssa lenkille, kyseessä on ns. kylpylä-ystävä, joka on ystävä muutenkin, mutta pari kertaa ollaan yhdessä kylpylöity, viimeksi ihan justiinsa. Meidän meno on aikamoisen paljon hiljaisempaa, hän ei ole ihan niin kovasssa kunnossa, tavoitteena on kirittää joka kerta edes ihan pikkuisen. Hänellä on painonpudotus nyt meneillään, toivotaan sille onnea.

Tytär teki tänään todella maukkaat hampurilaiset meille, oli hyvää, itse ei kyllä pitänyt. Eilen hän teki täytettyjä paprikoita, sisälä kidney-papuja, chiliä, riisä mitä lie, tosi tosi hyvää.

M on seminaarissa, mutta olkoon ja toivottavasti on myös hauskaakin. Pian taas nähdään, onneksi...

Töissä on kamalaa, jotain toivoa tilanteeseen ehkä tulee, tiedä häntä mitä, mutta pääasia on että tuo sama ahdistava työilmapiiri ei enää kauan jatku.

Nyt nukkumaan ihanaa, näen unta matkoista - toivottavasti! Olen niin helvetin kyllästynyt näkemään unia siitä töistäni.