Rakas ystäväni ja työtoverini menee tänään naimisiin. He pitävät vain pienet häät, ovat olleet yhdessä ikuisesti miehensä kanssa. No he asuvat työpaikkani vieressä, eikä minulla ole muutenkaan mitään asiaa sinne. Häämatkalle lähtevät veneilemään. Eli siis hiukan vaikea miettiä miten muistaisi. Ei kannata kukkia lähettää ja rouva varsinkaan ei kärsi oikein mitään turhaa tavaraa.

No shamppanja ei ole turhaa tavaraa :)

Kävelin Alkoon ja mukavan myyjän kanssa ei mennyt kuin hetki, kun oli valittu sopiva shamppanja, soitettu hääparin viereiseen alkooon, tarkistettu että heillä on sitä. Kohdealko jäähdyttää shamppanjan ja kirjoittaa pienen koritin minun sanoilla siihen mukaan. Minä vain ilmoitin ystävilleni, että käykääpä viereisessä alkossa, sieltä löytyy teille jotain.

Koko homma maksoi vain jotain 53 euroa. Shamppanja, kortti, jäähdytys. Palvelun osuus oli vain 4,90.

Kotiinkuljetusta heillä ei ole, mutta tämä homma toimii hyvin kaikille niille, jotka asuvat kohtuullisen matkan päässä Alkosta.

Viikko vielä lomaa jäljellä - jippii! Ja rakas tulee tänään tänne, taitaa olla viimeisiä aikoja, kun täällä minun ykköskodissani vietetään yhdessä aikaa. Asunnon myynti-ilmoitusta pitäisi alkaa laatimaan.