Viime viikonloppuna taisimme tehdä tämän vuoden viimeisen veneilyn. Sunnutaina tosi innoissamme lähdimme ajamaan kotisatamaa kohden ja sieltä veneilimme                   tähän paikkaan  lounaalle, paikka oli hiukan Kaurismäkimäinen. Ruoka oli hyvää, vaikka M joutuikin kesken ruokailun siirtämään venettä. Olimme parkkeeranneet nostoliuskan eteen, kun ei vaan ollut muualla tilaa. Laitoimme kiltisti lapun, että voipi soittaa, olemme lähellä. Ja niin sitä sitten joku soitti.  Oli ihana päivä ja ihana veneillä. Ensi kesänä sitten taas :)

Näin kaunista oli matkalla sunnuntailounaalle

Tämä söpöliini on minun pikkutyttöseni, nuorempi tytär siis.  Hurmasi hän aikoinaan valokuvaamon väenkin ja tämä tai joku muu kuva siitä sarjasta, oli varmaan vuoden verran isona liikkeen ikkunassa. Kysyin sitä joskus itselle, mutta siitä olisi pitänyt maksaa??? En maksanut, mitetin että mitä se kuvaaja sillä kuvalla sitten teki?

Tämä toinen söpöliini on vanhempi tyttäreni, mekko joka on päällänsä, on minun äitini tekemä. Viime viikonloppuna sekin löytyi laatikosta, johon olin säilönyt tyttöjen vauva-vaatteita. Täytyy sanoa, että ne oli kyllä aika kamalia. On meinaan hitusen aikaa siitä, kun ne vaatteet on olleet käytössä.

Siinä se on ikuistettuna, on se vaan niiin pieni.

Niin ja kunto on hyvä! Tänään lähdin pikku  kävelylle, mutta pistinkin sitten juoksuksi ja juoksin yhtä soittoa  30 minuuttia, matkaa tuli vähän päälle 4 km. Ei ole vauhti järin kova, mutta hyvin oli kevyttä juosta, olisi mennyt toisetkin neljä kilsaa, mutta kun kotona odotti liian monta puuhaa. Olin niin iloinen, kun jaksoin juosta, viime kerta oli joskus keväällä, nyt pitää ottaa juoksu uudestaan kuvioihin.