Tulin juuri juoksulenkiltä - jihuu! Olen niin onnellinen, kun jaksan juosta ja se tuntuu helpolta. On ihan voittajaolo. Kaiken lisäksi juoksin tämän vuoden ennätykseni, ainakin matkan suhteen. Matkaa kertyi 7,27 km, aikaa kului 53,27 min, keskivauhti oli 7,21 min/km, askelia tul 8445 (157 kpl/min) ja energiaa kului 474 kaloria - siis  kaiken tämän kertoi puhelimeni Sprots Tracker ohjelma. Kaiken lisäksi voin kartalta katsoa missä juoksin ja kuka tahansa voi katsoa, kuka minut löytää maailmanlaajuiselta sivustolta. On sitä kaikkea ihmeellistä, ajatelkaa ei siinä ainakaan missään harharetkillä pystyisi käymään. Jos siis olisi huikentelevainen tyyppi ja omistaisi kaiken lisäksi mustasukkaisen puolison.

Lähdemme ystäväni kanssa Viron maalle marraskuussa. Mennään ihanan tuntuiseen kaupunkiin, missä en ole ennen ollutkaan. Muutama päivä kylpylässä, siellä on seitsemän saunaa, kuntosali ym ja olen varannut itselleni käsihoidon, jalkahoidon, pippurisen vartalohoidon, hieronnan ja ylellisen kasvo ja käsihoidon, vai miltä kuulostaa tämä:

Kasvo- ja vartalohoidon kruunaama aisteja virkistävä retki korallien maailmaan
 – 90 minuuttia
Span nimikkohoidot ovat kokonaisvaltaisia hoitorituaaleja, joiden avainsanoja ovat unelmat ja vapaus.
Ne kuljettavat Sinut uskomattomalla tavalla pois arjesta ja ovat ainutlaatuisten elämysten lähteitä.
Ne tarjoavat iloa, rauhaa ja hyvinvointia, auttavat löytämään maagisen, aisteille pyhitetyn maailman.

Täydellinen huolenpito ja unohtumaton aistinautinto muodostavat kokonaisuuden, joka on itse koettava. Nimikkohoidot tarjoavat nautinnollisia hetkiä upeiden aromien ja hellän huolenpidon saattelemana.

Ne suovat erinomaisen tilaisuuden – toiveittesi ja tunteittesi mukaan – paeta arjen hälyä ja kiirettä sekä nauttia täydellisestä rentoutumisesta tai virkistävästä energiavirrasta.

Hetket nimikkohoitojen parissa ovat täynnä hurmiota!
Ainutlaatuiseen kasvo- ja käsihoitorituaaliimme kuuluu laadukkaiden vaikuttavien aineiden ja naamion lisäksi päänahan hieronta, käsien ja kaula-aukon alueen manuaalinen ja graniittikivihieronta, manuaalinen ja kalligrafinen kasvohieronta sekä vatsan, selän ja jalkojen muotoileva ja graniittikivihieronta.



Ja nyt tää täti mene saunaan!