Jaahas, ei oikein mitään tapahtunut muka, mutta silti ei kerkeä tännekään kirjoittelemaan, siis mitä minä oikein puuhaan.

No meidän "kesäkoti" on laitettu pakettiin, meni siihenkin pari viikonloppua. Yhtenä viikonloppuna käytiin vaan nostamassa vene maihin. Ja toisena viikonloppuna Pilkkusilmä puunasi venettä sisältäpäin ja tuleva avomies paketoi sen näin nättiin nippuun. Siinä se odottaa ensi kesää.

Pihaakin on hoidettu, pensaita leikattu, haravoitu niin, että pariin päivään ei oikein pystynyt edes liikkumaan, hiton hyvää kuntoilua on sekin.

Aika monta autolastillista ollaan siirretty tavaraa uuteen kotiini, viime viiikonloppuna vietiin yksi peräkärryllinenkin. Tämä vielä nykyinen ykköskotini alkaa kyllä jo näyttämään aika väljältä ja täällä suorastaan kaikuu. Vielä kolmisen viikkoa ja sitten tulee muuttoauto ja siirretään kaikki loput - tai melkein kaikki. Jos ei ole siihen mennessä mennyt kaupaksi, niin jätät kyllä taulut ja verhot ja matot ja ne kierrätyspisteeseen menevät huonekalut, jotka ei siirry uuteen kotiin. Melkein on mieli jo siirtynyt sinne uuteen kotiin. Jokunen viikko menee, että uusi koti taitaa olla hiukan kaaoksen vallassa. M:n kotiin eli meidän tulevaan yhteiseen kotiin on tilattu iso kasa uusia hyllyjä, mutta ne hyllyt odottavat minun vanhoja hyllyjä. eli olohuoneeseen tulee iso kirjahylly joka koostuu vanhoista ja uusista osista. Laitan kuvan kunhan on koossa. Samoin meidän makuuhuoneeseen rakennetaan uusi yöpöytä-hyllykkö, joka ainakin kuvissa näytti kivalta. Saatan senkin sitten kuvata ja laittaa tänne, ainakin yritän.

Kivaa on uutta kotia muokata meille yhteiseksi, mutta hiukkasen on haikeeta purkaa tätä vanhaa kotia. Tämä on sellainen nostalginen koti, äidin ja tyttären pesä. Nyt on tytär lentänyt pois pesästä ja sopeutunut hyvin itsenäiseen elämään. Toivottavasti äitkin löytää löytää oman paikkansa uudessa kodissa ja että äidin ja tyttärenkin yhteys säilyy, vaikka välimatkaa vähän tuleekin, ei paljon mutta niin paljon ettei sitä niin vain iltakahvilla piipahdetakaan.

Lenkkeily on jäänyt melkein työmatkareippailuihin, mutta eiköhän sekin taas tästä ala uudelleen, kun tämä muuttohässäkkä on ohitse. Ensi sunnuntaina lähden hemmotteluhoitoihin Viron maalle, aah ja voi kuinka kipeät hartiat niitä hoitoja odottaakaan.

Niin ja asunnon myynnistä sen verran, että uuden välittäjän myötä täällä on käynyt katsojia vaikka kuinka paljon, jo ekalla näytöllä kävi niin paljon, kuin edellisen välittäjän kaikki kävijät yhteensä. Yksi tarjous on tullut, jonka hylkäsin - en ala sentään polkuhintaan tätä myymään.

Seuraavaksi taidatte saada kuvia kaupungista, jossa en ole ikinä ennen käynytkään.