Helkkarin vuodatus, kirjoitin tänne vaikka kuinka pitkään ja monta kuvaakin olin laittanut, kun yhteys katkesi yhtäkkiä ja koko pirun kirjoitus katosi taivaan tuuliin, pöh!

Mutta en anna periksi, jotain nyt kuitenkin rustaan uudelleen, vaikka ottaa päähän pirusti.

 

 Joululahjaksi saatu karahvi tuossa keskellä, kaikki muut on sitten ostettu kaupasta ja huutonetistä sen jälkeen. Kivoja laseja, vielä pitäisi hommata muutama kuohuviinilasi, niitä kun ei ole kuin kaksi. Kaapeissa on kyllä muita kuohuviinilaseja kamalasti.

 

Kotikyllä on tullut tutuksi. Olen käynyt täällä jo kaksi kertaa äänestämässä (Haavistoa tietysti), olen löytänyt pari ihanaa vaatekauppaa. Kampaajakin on varattu. Hiihdelty on kovasti, on hitsin hyvää liikuntaa, mutta sieluhoitoa myös, ne kauniiit maisemat on tajuttoman ihania. On minun työmatkatkin täällä aika hienoja. Yleensä kyllä kun kävellen tulen junalta, niin on niin pimeää ettei näe oikeastaan mitään, sen takia kävin tuossa vapaapäivänä kuvaamassa näitä reittejä, jos tämä vuodatus toimii niin laitan pari kuvaa.

 

 

 

Käytiin Katri-Helena musikaalia katsomassa, oli kiva esitys. Teatterin jälkeen käytiin Helkan keittiössä syömässä, oli OK vaikkei nyt ihan haltioiduttukaan niistä ruuista, miljöö oli hyvin suomalainen. Tänne Helkan keittiöön mentiin lahjaksi saadun EAT Helsinki kirjan ravintoloista summanmutikassa arvottuna. Kirjassa olevat ravintolat tarjoavat toiselle syöjälle pääruuan ilmaiseksi. Kirja pitää olla mukana kun menee syömään. No mehän ollaan varattu jo toinenkin syömiskerta Ravintola Torniin, sinne mennään juhlistamaan meidän viisi vuotista taivalta, ollaan varattu hotellikin että saadaan juhlia hieman pitempään.

 

Hiihdetty on paljon, se on kivaa se. Eikä yksin sen takia, että on hemmetin hyvää liikuntaa, vaan myös sen takia että luonto on lumisena taianomaisen kaunis, sielu lepää ja ruumis kiittää.

 - Toiseksi viimeisellä hiihtoreissulla saatiin tämä yksi kuva, sitten loppui akku -

Ja sitten PAINAVAA ASIAA. Olen läski, painoindeksi on 26, vyötärö oli 85 cm, kun äsken mittasin. NYT tulee muutos. Aloin tekemään netistä löydettyyn kiloklubiin ruoka&liikunta päiväkirjaa. Kyllä nyt tulee totuus esiin, aion kirjata joka ikisen palasen ja juomisen ylös, kyllä se totuus sieltä tulee, että miksi akka ei laihdu. Tekisi mieli laittaa tänne oikein läskikuva, mutta olkoon nyt. Laitan sitten kuvan, kun painan 64 kg ja voin laittaa ohuen neuleen, niin ettei tuossa uumalla ole kamalia möykkyjä. Minulla on hoikan ihmisen sielu ja se ei viihdy tässä kehossa. Olen pyhää puhtia täynnä, nyt lähtee läskit!