Aivan uskomatonta, mutta terveyteni ja mielenterveyteni melkein vienyt ex-pomoni todellakin häviää lopullisesti elämästäni, enää ei tarvitse hänen epämiellyttävää pärstää katsella ikinä. Ihan naurattaa kun ajattelen tätä asiaa. Vaikka se paskapää ei olekaan ollut enää pomoni, niin ihan liian usein olen häneen töissä törmännyt, enää ei tarvitse sitäkään pelätä.. En usko, että häntä kaipaa kukaan -  hei hei hei!  Ei näytä kovin valoisalta hänen tulevaisuutensa - heh!

Käytiin vanhassa kotikaupungissa juhlistamassa nuoremman tyttären syntymäpäiviä. Syötiin hyvin paikallisessa ravitsemusliikkeessä  ja vietettiin mukavaa aikaa hänen kanssaan, lapsi tekaisi äidille tosi maistuvan mojiton.







Juhannus vietettiin mökillä ja samalla tuli heitettyä talviturkkikin pois, nyt vasta. Oli mukavaa  ja sosiaalista. Porukalla syöminen ja ruuan laittaminen muille ja muiden ruokien syöminen on niin kivaa. Alkaa tulemaan jo perinne, että Pilkkusilmä leipaisee makoisat sämpylät juhannusvieraille. Voisi niitäkin useammin tehdä, kun kerran vuodessa juhannuksena.

Työkaveri sai vauvan ja käytiin toisen työkaverin kanssa ostamassa pikkuiselle mekkoa, voi hellantuutelis että ne on söpöjä. Kun ei ole mitään syytä ollut olla ostamassa vuosikymmeniin pieniä vaatteita, niin olisin ostanut ihan liian ison ilman pieniä lapsia omistavaa työkaveriani.

Viime viikolla käytiin huollattamassa venettä. Huoltoapaikka oli 40 minuutin merimatkan päässä, eli tuli kesän ensi veneilykin suoritettua. Ja samalla iski ihan hillittömän suuri into päästä kesälomalle ja muuttaa muutamaksi viikoksi veneeseen. Siellä on kaikki niin kivaa, äsken juuri kävin veneeltä syksyllä tuotuja laatikoita lävitse ja tein hiukan inventaaria mitä tarvittasiinkaan. Ei paljon mitään, kun viime vuonna kaikki hankittiin. On hiukkasen helpompaa tänä vuonna lähteäkin. Tänä vuonna lähdetään länteen päin, viime vuonnahan seilattiin pitkin poikin itäistä Suomenlahtea. Vielä pitäisi kaksi viikkoa jaksaa käydä töissä ja sitten se alkaa - lomalomaloma!

Eilen käytiin uusien mukavien ystäviämme kanssa kuuntelemassa ihan mielettämän hyvää keikkaa. SFBLUES oli jumattoman hyvä, jee! Olin niin innoissani, että Silvennoisen Heikin mennessä ohitse, silitin hänen kättään ja lausahdin otsikon mukaisen lausahduksen - Heh! Niin soittamassa oli myös ainakin Pepe Ahlgvist ja Dave Lindholm, joka oli aika hupaiseva hatussaan ja ulsterissaan (vai miksi sitä pitkää takkia kutsutaan) Olipa outoa kyllä käydä ravintolasasa, keikan piti alkaa klo 21. Taisi olla joskus klo 23 jälkeen, kun ensimmäiset live-esitykset alkoi. Mutta hyvää kannatti odottaa. Hassua oli kyllä se, että samaisella keikalla M tapasi serkkunsa, joka asuu Pohjanmaalla ja joka ihan sattumalta oli siellä. Me myös olimme ekaa kertaa kyseisessä paikassa. Eikä olisi nytkään tullut käytyä, ilman uuttta mukavaa ystäväämme, hän hommasi liput ja houkutteli mukaan, ei kyllä paljon tarvinnut houkutella.

Minun kunnon kohotus on hiukkasen huonolla mallilla. M on ollut kohta jo tunnin pyörälenkillä, minä en saanut itseäni lähtemään mukaan - surkimus oon.
Johtuisko vähän siitä, että minä en ollut eilen kuskina.



Äitinikin luona on tässä kuussa keretty käymään, nämä kauniit kukkaset on hänen pihaltaan.

Ootteko käyneet koskaan Orimattilassa Megamyynnissä, voi herran jestas siellä sitä tavaraa riittää ja sieltä voipi tehdä todella hyviä löytöjäkin, jos asutte kohtuullisen matkan päässä käykää. Tai osuttakaa vaikka kesälomareissun varrelle.