Että meinaa mennä hermo!

Elokuussa ostin oikein hyvän digiboxin. Viime viikolla jo peräti tehtiin meidän taloyhtiössä jotain kaksisuuntauksia ja kohdennuksia. Ei vaan näkynyt kanavia, tai näkyi tosi pätkien, sekä kuva että ääni.

Sain sitten perjantaina ystävällisen antennimiehen kiinni, hän sitten lupasi tulla katsomaan. Tänne oli jätetty viesti, että antennijohtoni oli viallinen, ovat vaihtaneet uuden ja nyt pitäisi toimia moitteettomasti - ei perhana vieköön toimi. Vaihdoin scart-johdon, otin tehdasasetukset boxista. Tein kaiken mitä voi tehdä, ei vaan toimi.

No huomenna soitan antennimiehelle, josko heillä olisi vielä jäänyt jotain tekemättä. Digiboxi on uusi ja laatukamaa, siinä ei pitäisi olla vikaa. Mutta voihan se niinkin olla.

Enpä kyllä tiedä, että onko niillä kanavilla niin tarvetta. Eipä tule paljonkaan tv:tä katsottua. Jossain vaiheessa tuli vieroituttua todella paljon koko toosasta. Ei siihen tarvinnut kuin miesystävä, joka asui korvessa ja siellä ei ollut tv:tä. Siihen tottuu muuten uskomattoman äkkiä.. Joskus kolme vuotta sitten ostin dvd-laitteen ja siirsin silloin scartin videonauhurista siihen. Sen jälkeen en ole tallentanut mitään ja hyvin ollaan tultu toimeen.