Olipa taas kiva viikonloppu, ei tapahtunut oikeastaan mitään ja silti tapahtui vaikka mitä.

Perjantaina töiden jälkeen jäätiin työkaverin kanssa baariin istuskelemaan, naurettiin ja purettiin mieltä pari tuntia, oli todella rentouttavaa. Ja se mikä on mukavinta, jaamme tämän työkaverin kanssa työhuoneen, ollaan jaettu jo yli kymmenen vuotta ja aina vaan viihdytään toistemme seurassa. Siitä asiasta jaksan olla kiitollinen.

Tulin kotiin, olin hilpeällä tuulella. Päätin yhtäkkiä lähteä kohti M:n kotia. Eli taas hyppäsin junaan takaisin, yhtäkkiä olin taas työasemallani. Joudun vaihtamaan aina junaa jossain, kun menen M:lle, välillä työasemani on paras paikka vaihtaa. Saman päivän aikana neljä kertaa samalla asemalla heh! Onneksi pidän junamatkailusta. Pääsin yllättämään M:n aika hyvin. Ja molemmat oli varmaan yhtä iloisia kun taas kohdattiin. Pari lasia viiniä ja sitten olikin tämä täti taas ihan kanttuvei, ihanaa oli päästä toisen viereen nukkumaan.

Lauantaiaamuna päätimme lähteä Lahteen ostoksille, siellä ei usein tulekaan käytyä. Kiersimme kauppoja ihan urakalla, minä yritin etsiä tietynlaisia mustia farkkuja, en löytänyt. Mutta ostin sitten mustat samettifarkut ja mustat farkkulegginsit, saas nähdä tuleeko niitä jälkimmäisiä käytettyä. Ei ainakaan vähään aikaa, kun unohtuivat M:lle. Siitä ilahduin, että ihan älyttömän hyvää palvelua saimme monessa kaupassa, oli oikein iloisia ja palvelualttiita ihmisiä ja hauskoja, nuoret tytöt eräässä farkkukaupasssa olivat aidon myötätuntoisia kun minulle sopivia pöksyjä ei löytynyt.

Saunomista ja mukavaa leppoista yhdessäoloa, se on onnea se.

Tänään sain jopa M:n houkuteltua mukaani kirpputoreille, suurimmat löydöt teki M, hyviä ihan uusia verhotankoja, jotka tuli tarpeeseen :)

Olemme tulleet  hiukan laiskoiksi, kesän jälkeen olemme huolestuttavan usein käyneet ulkona syömässä. Tänäkin viikonloppuna niin eilen kuin tänäänkin. Toisaalta se on kait sitä aikuisuuden mukanaan tuomaa luxusta, että saa mennä ulos syömään jos huvittaa ja tilillä on rahaa. Eilinen Lahden Martinassa syömäni kanaleipä oli kyllä pettymys. Leipä oli kuin märkä sieni kaiken kastikkeen alla, en pystynyt edes syömään sitä. Alkusalaatti oli kyllä tosi hyvä ja ruokajuomana juotu olut maistui. Tänään syötiin ravintolassa, joka ei kuulu mihinkään ketjuun, saatiin hyvää ja maistuvaa ruokaa.

Haikeeta oli taas erota, rakkautta on taas ollut ilmassa runsain mitoin.