Sainpas yhden huolenaiheen vähemmäksi, sain meinaan varattua huhtikuiselle Barcelonan lomalle majoituksen. Lennot on olleet pitkään varatut, mutta majoitusta en ole saanut hoidettua. Mutta nyt on ja onkin oikein kiva apartomentos aivan Barcelonan keskustassa, siinä Ramblasin kupeessa. Tilaa on 45 neliötä ja oma keittiö sun muut mukavuudet - nastaa.

Kirjoittelen, niin kuin tietäisinkin jotain paikasta, mutta enpä ole ennen ko. kaupungissa käynyt, mutta sen verran on tullut selattua opaskirjoja ja nettiä, että tiedän jo mihin ainakin menemme. Vinkkejä kyllä otan mieluusti vastaan, jos nyt joku Barcelonan kävijä sattuisi tätä lukemaan.

Omalle isälle on luvassa ehkä peräti oma hoitopaikka, pääsisi sairaalasta hoivakotiin. Mutta on se kurjaa, kun ei tunnu löytyvän sellaista paikkaa missä isä saisi ihan oman huoneen. Nyt ainakin alkuun olisi luvassa vain sänky, ei edes omaa pöytää?? Voi jos isä saisi oman sängyn, oman pöydän, kaapin, nojatuolin, television ja jalkalampun - se olisi jo onnea! Toivotaan, että asiat järjestyisi pian, että isäkin pääsisi nauttimaan. Sekin huoli tässä ehkä tulevassa hoivakodissa olisi, että se on minusta ihan älyttömän vaikean matkan takana. Parin tunnin vierailu tietäisi ihan koko päiväistä matkustamista.

Minun rakas aloitti tänään uudessa työssä, samoin aloitti lenkkikaveri-ystäväni mies. Tänään on näköjään yleinen uuden työpaikan aloittamispäivä.

Tytär soittaa todella kivan kuuloista musiikkia - piti ihan kysellä, että ketä lie mahtaa olla. Laulaja on Ola Salo ja  bändi ARK - on mukavan kuuloista!