Pari päivää on tullut tuutin täydeltä tietoa uudesta tekniikasta. Eli olin noin 1500 muun it-kehittäjän ja asiantuntijan kanssa pyörimässä Messukeskuksessa.  

Kuulin ja näin huippuammattilaisesten avautuvan uusista asioista, se oli kivaa. Aiheina mm. Windows Vista SP2 ja Desktop Optimazion Pack, Office System palvelimet, Internet Explorer 8, Cloud Computing, Windows Server roadmap, Office käyttöönotto ja hallinta, Systen Center Operations Manager 2007. Eilen oli iltajuhlakin johon yllättävän moni jaksoi osallistuakin, mekin työkaverin kanssa paineltiin suoraan luennolta ruuan, viinin ja musiikin sekaan. Oli kivaa.

Sinkkunaisilla olisi siellä ollut varmaan tosi kivaa, jos meitä oli siellä järjestäjien mukaan 1500 ihmistä, niin niistä ihmisistä oli korkeintaan 5 % naisia. Oli kerrankin kiva, kun vessassa ei ollut koskaan mitään jonoa. Meidän porukka täytti Messukeskuksen kongressiviiven, se varsinainen messukeskus oli täynnä sairaanhoitajia, ja siitä jaksoivat miehet innostua. Kaipasivat hoitajia juhliin mukaan.

Luulin oikeasti, että nämä erot ei olisi näin suuria, vai onko niin että hoitajista messuille ei lähde kuin naishoitajat ja tekniikkaseminaareihin lähtee vain miespuoliset henkilöt.

Mutta nyt on kyllä tosi mukava olo, seminaari on loppunut. Ja minulla alkoi viikon loma, huomenaamulla on ensimmäiseksi hieronta ja iltapäivällä M tulee tänne. Käymme äitiäni katsomassa pitkästä aikaa.

Ja minä olen varannutkin kylpyläloman samaan paikkaan, mihin äitikin menee. Eli ensi kuussakin on lomaa tiedossa, senkin jälkeen on vielä kaksi päivää lomaa merkkaamatta, siis lomia, jotka täytyy pitää huhtikuun loppuun mennessä. Tämä lomatulva johtuu siitä, että en pitänyt kuin pari viikkkoa lomaa viime kesänä, ja sitä virhettä en kyllä enää toiste tee, olin kyllä aikamoisen rasittunyt sykyllä. Tai saattoihan se rasitus kyllä johtua myös isästä ja kaikesta surustakin.

Hyvää viikonloppua sille kuka tämän sattuu näkemään!