Ostin tässä yhtenä päivänä itselleni lippalakin, sellaisen mustan Fredrikssonin pehmeän ja ihanan. Kun mikään pipo ei ole tuntunut päähän sopivan lainkaan, niin olikin loisto löytö tuo lätsä. On minulla yksi sellainen ihana huopainen päähine, jota en kylläkään kehtaa pitää kuin korkeintaan laskettelurinteessä. Se on valkoinen, ja siinä on kaksi pitkävartista kukkaa, kukat on oranssisia. Viime vuonna ostin hatun, musta-harmaan, sekin on jäänyt käyttämättä, no ehkä sitten kun tulee kovemmat pakkaset (toivottavasti tulee) niin sitten voin sen hatun vetää korville. Nämä siis pitämättömien pipojen lisäksi.

Pikkujoulutkin oli jo! Ja ne olikin sitten ihan isossa yökerhossa. Pilkkusilmä huomasi, että ei ole yökerhot hänen paikkojaan enää. Ruokaa oli kyllä tarjolla, mutta välineiksi ei ollut tarjolla kuin haarukka, servetti oli pieni kuin mikäkin ja ruokaa syötiin pitkin poikin baaritiskeillä tosi pimeässä valaistuksessa. Siis suoranaista suuhun mättöä plääh!

Hyvin syöminen on yksi suurimmista nautinnoista, joten tuossa sitä nautintoa ei ollut kyllä yhtään. No se hyvä puoli oli, ettei tullut ylensyötyä. Muutama tunti tuli rupateltua mukavien työkavereiden kanssa ja hiukkasen tuli tanssittuakin. Drinkkilippuja sai sen verran, että ihan iloiseen huppeliin tuli tultua. En edes käyttänyt kaikkia vaan jaoin loput lähtiessäni. Onneksi pysyin päätöksessäni ja lähdin sovitulla junalla kotiinpäin (ihan itseni kanssa sen junan sovin). Vanhuutta kai, kun nauttisin siitä, että istutaan kauniisti katetun pöydän ääressä, mukavan hiljaisen musiikin soidessa ja sivistyneesti keskustellen :)

Lenkkiystäväni kanssa olemme tehneet päätöksen, että ylimääräiset kilot lähtevät, vaatteet ovat jonkin ajan kuluttua taas sopivat tai sitten löysät, mutta NE EIVÄT ENÄÄ KIRISTÄ. Me tsemppaamme toisiamme ja ilmoittelemme hiukan lukuja, varmaan kerran viikossa vähintään. Sähköposti kulkee nimellä seurantaraportti. Olen ollut selvästi hiukan masentunut ja sortunut ihan vääränlaiseen elämäntyyliin, puputtanut karkkia, sipsejä ja ollut harjoittamatta muuta kuin hyötyliikuntaa - hyi minua - nyt muuttui suunta. Ei ole mitään syytä synkistellä, ei edes tämä pimeäkää pimeämpi vuodenaika saa lannistaa. Valoja vaan päälle ja kynttilöitä palamaan.

Ihana M sai uuden upean ja haastavan työn, olen niin onnellinen hänen puolestaan. Ja erittäin ylpeä, se mies ei ole mikään turha tyyppi. Hän on ihana, hellä, rakastettava, komea ja kaiken lisäksi erittäin fiksu.