Ihan olen innoissani, kun olemme saaneet niin paljon kaikkea aikaan. Käytiin eilen ja tänään veneellä. Telineet on purettu ja vene on putsis plank niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Kyljet kiiltää, niin että niistä saa melkein peilaitua. Verhot on pesty ja laitettu uudelleen paikoilleen ja joka paikka pesty. Jos saadaan jostain venepaikka, niin eipä tiedä vaikka ensi viikonloppuna saataisiin se veteen ja jos saadaan, sitten tehdään kesän eka veneilykin. Ihan polttelee, kun olisi niin mukavaa päästä vetten päälle taas.



Eilen saatiin pihakin kokonaan haravoitua ja tuo kuvassa näkyvä pajukin kaadettiin. Täällä olisi tarjolla kaksi säkillistä ihan tuoretta oksasilppua pensaiden juurelle, tervetuloa vain hakemaan.

Nurkista löytynyt kaikenlaista, joita sitten kiikutan sitä mukaa kirpputorille. esim. sellainen hierova laite,  joka laitetaan tuoliin ja siinä sitten istutaan ja laite hieroo. Laite kulkeutunut meille, kun M:n isä oli siihen sortunut joskus ja kait se on jäänyt täysin käyttämättä. Yksi Oskarin oksa löytyi ja  sille varmaan löytyy ottaja, karttapallo valoilla (ei viitsitty laittaa lappua, että jos et muista vanhoja rajoja, tarkista tästä pallosta).



Ikkunoita ollaan pesty pikkuhiljaa ja esim. tämä hiukkasen keskensisustettu halli sai uudet verhot ja kukat uudet tukikepit. Tuo etualan sohva on kirpputorilta pari vuotta sitten löydetty, siinä oli lappu "Suurlähettilään amerikasta tuoma sohva" :) olihan se pakko ostaa. Ja kuten luulen, että minulla on joku muistisairaus, niin luulen että tämänkin asian olen ennenkin kertonut. Mutta jos näitä joku lukee, niin toivottavasti sitten joku muistisairas, niin ei nypi niin kauheasti kirjoitan ehkä useinkin samoja asioita.



Meidän takan päälle on pyöräillyt tämä torvensoittaja, siellä se on soitellut tosi pitkään. Ja heti tämän kirjoituksen jälkeen tämä täti menee pyyhkimään pölyt torvensoittajan päältä.



Jos nyt joku ei tiedä, niin keräilen laiskasti Heljä Liukko-Sundströmin pupumukeja, ostan aina jos kirpparilla sellaisen näen, tai jos saan jonkun innostuksen. Nyt minulla on kova tarve saada tämä kirjastopupu.

Ja voi vitsi, että on ihanaa, että vaikka tänään on sunnuntai, niin vielä on kaksi vapaapäivää edessä. Huomenna me siivotaan autotalli, siis kaikki kama ulos ja takaisin vain jos on todella tarpeellista. Toinen vaihtoehto olisi ottaa pyörät autonperään ja ajella pääkaupunkiin ja lähteä pyöräilemään keskuspuistoon, en ole koskaan siellä käynyt ja M haluaisi esitellä lapsuutensa retkeilymaita. Mutta jos tässä ollaan tälla samaisella draivilla kun mitä ollaan pari päivää oltu, niin mehän saatetaan hyvinkin siivota autotalli ja pyöräillä keskuspuistossakin.