Isän luona vierailu sairaalassa oli oikein mukava. Isä ilahtui pullista tosi paljon. Vietin sairaalassa melkein kaksi tuntia ja meillä oli oikein hauskaa. Isä oli suhteellisen pirteällä päällä ja ihanaa, että hänen huumorintajunsa ei ole kadonnut. Vaikka on vaivaa kaikenlaista, niin isäni ei koskaan valita mitään. Siihen kun pystyisi itsekin.

Junailtua tuli kyllä viikonloppuna paljon, mutta onneksi se on asia, mikä ei minua rasita - ainakaan useimmiten.

Iltapäivällä pääsin rakkaan luokse, hän hemmotteli minua niin monin tavoin. Pääsin valmiisern ruokapöytään syömään erittäin herkullista ruokaa viinin kera. Saunoimme hellivissä löylyissä. Ja vietimme mukavan illan katsellen upeita diakuvia valkokankaalta. Kuvat, jotka oli otettu noin 25  vuotta sitten loistivat täysissä väreissään, aivan uskomattoman hienoja kuvia näin Etelä-Amerikasta.

Espressoa, konjakkia iltasella ja kaiken lisäksi mies yllätti minut täydellisesti antamalla kauniin helmi-kaulakorun lahjaksi yhteisestä vuodestamme. Kyllä on onnea suurta, että on saanut elämäänsä tuollaisen miehen. Kunpa osaisin arvostaa tarpeeksi ja jättää turhat tuittuilut minimiin.

Tänään teimme kivan reippailulenkin metsässä, koira sai ihan intona juoksennella vapaana. Tänäänkin sain herkkuruokaa ja sain nukkua vielä päivänokoset hänen kainalossaan, kunnes oli aika lähteä kotiin päin.

Nyt aion minä vuorostani hemmotella ja paistan lättyjä tyttärelle!