Halloota!

Viimeinen lomaviikko oli tosi kiva, Vietettiin mökkielämää porukalla ja ihan kaksisteenkin osan aikaa. Mökkipaikkakunnalla on myös M:n kummitädin mökki, joka onkin aivan huikealla paikalla ja uskomattoman hieno. Hieno ei tarkoita mitään tavallista luxusta, vaan hirsimökkiä, jossa on itse tehtyjä huonekaluja, ei sähköä ja ilmapirii huokuu historiaa. Mökin pihapiirissä ei ole ketään muuta ja se on kuin kansallismuseota koko ympäristö. Kummitäti oli myös aivan uskomattoman kiva, oli kiva päästä häneenkin tutustumaan.

Kylänraittia mökillä

Kummitädin mökiltä

Kummitädin pihalta - eikö ole huikeaa

Ihan viimeisillä lomapäivillä lähdettiin veneilemään. Vietimme uskomattoman hienon vuorokauden verran Äggskär -nimisessä paikassa. Siellä me vaihdettin paikkaakin, ensin tehtiin ruokaa yhdellä saarella, kierrretiin koko saari ja M pulahti uimaan, minä en löytänyt sopivaa kohtaa. Kävelykierroksen aikana oli tullut hiukan liikaa veneitä siihen laituriin ja keksimme tekosyyn, että saimme vaihtaa toiseen paikkaan. Siellä sitten saimme olla ihan kaksisteen ja Pilkkusilmälle löytyi myös ihan oikea hiekkarantakin. Oli hemmetin kiva reissu.

Äggskärissä eka paikka, jossa syötiin ja M uiskenteli

Äggsärin toinen paikka, josta löytyi tämä hiekkaranta

No kesäloma ja kaikki maailman herkuttelut ja eiminkäänlaiset liikunnat on tehnyt tehtävänsä, painan varmaan enemmän kuin ikinä edes raskaana ollessani, voi jösses. Julkisesti tunnustan, että painoin 71,6 kg ja vyötärön ympärys oli 89 cm - tämän viikon maanantaina. Voi helvetti, minä kun en ole kuitenkaan kauhean pitkä. Painoindeksi siis melkein 27 ja turvallisen vyötärön mitta 9 cm yli. No ei ole kauan. Kerron väliaikatietoja, vai perustaisiko toisen laihdutusblogin? No aion käydä aika paljon lenkillä ja kävelen hyvin paljon työmatkojakin. Aamuisin syön vain puuron, päivällä keiton tai salaatin ja illalla jotain kevyttä. Vaaleat leivät ja herkut pois. Yritän myös välttää riisiä, pastaa ja perunaa, vaaleista jauhosta tehtyjä juttuja ja karkkilakko on myös päällä. Kyllä se tästä, niin paljon ällöttää vatsan makkarat, että en niitä kauan kyllä katsele. Mutta oli se kesä niin kiva, että vähän aikaa voi kärsiäkin - kihlat ja kaikki -  maailman ihanimman miehen kanssa.

Tekisi mieli laittaa tähän oma läskikuva ja sitten syssymmällä sellainen ihana hoikan naisen kuva. Ehkä senkin teen vielä joskus.

Ai niin sieltä Marimekolta tuli minulle vastaus, että oli hyvä idea ja se laitettiin eteenpäin, ei kyllä tullut mitään ilmoitusta, että minä saan sitten provikat kun sitä myydään miljoonia - heh.