Mitenkähän tämän blogin kanssa käypi, kun muutan? Olen tähän jotenkin kiintynyt, että ihan niin kuin pakko aina välillä tulla avautumaan asioistaan - kummallista. Mutta sitten välillä oikein ärsyttää, kun kaikenlaista tapahtuu niin paljon, ettei muista mitä kaikkea onkaan tapahtunut.

Ainakin me käytiin kylässä veljeni ja hänen vaimonsa luona, oli aivan älyttömän hauska päivä. Käytiin porukalla syömässä mukavassa kreikkalaisessa ravintolassa, sitten istutiin heidän parvekkeella monta tuntia, naurettiin juteltiin kepeitä ja vakavia ja keskusteltiin niin valtavasti. Meidän piti vennä veneellä heille, mutta kävi tosi huono tuuri kelien suhteen, juuri siksi päiväksi luvattiin ihan kamalia tuulia, eli ei voinut. Ja meidän kaikkien parhaaksi varmaan olikin se. Sillä viimeinen julkinen kulkuneuvo nykyiseen kakkoskotiini lähtee ihan säälliseen aikaan ennen puoltayötä. Jos oltaisiin kyläpaikan vieressä oltu veneellä, niin oltaisiin varmaan riekuttu siellä parvekkeellaa aamuun asti.

 

Ja maisemat parvekkeelta on aika mukavat, Siinä se joku ruuvimiljardöörin pikkupaattikin kökötti silmiemme edessä koko mukavan päivän, se on se ison laivan ja purjelaivan välissä oleva venhe..

Eilen vietettiin työpaikan syysjuhlia, oli tosi mukavat juhlat. Bändi soitti ja ruokaa ja juomaa riitti. näidenkin juhlien etu on se, että ne loppuu ajoissa, tulin nätisti tänne ykköskotiini ja nyt on ihan hyvä olo. Pikkuisia kuohuviinipulloja tuli lipiteltyä useampi huh.. ja tulevien uuden organisaation ihmisten kanssa keskustelua, voi että olen iloinen kun pääsen vaihtamaan osastoa, olen siis siitä asiasta enemmän kuin iloinen. Se on minun pelastus, yöunet ovat tulleet takaisin ja stressioireet kaikonneet.

Niin ja kurinpalautus liikunnan ja syömisten suhteen on sujunut hyvin, nämä juhlat yrittävät sitä hiukan sotkea, mutta en anna periksi. Olen käynyt lenkillä tosi paljon ja syömisten suhteen olen juhlien ulkopuolella aika tarkka. Paino on nyt 68,8 kg ja vyötärö 82 cm (loman jälkeen siis luvut olivat 71,6 kg ja 89 cm). Eli ihan oikeaan suuntaa mennään, terveelliseen vyötärön ympärykseen on enään 2 cm. Tavoitteet on jouluun mennessä 64 kg painoa ja vyötärö pitää olla alle 75 cm.

Asunto on nyt välittäjällä myynnissä, tein hyvän diilin. Sain hyvän myyjän tosi halvalla. No katsotaan nyt miten tässä käy, on tämä kyllä niin kiva asunto, että itse ainaikin ostaisin tämän, jos tarvitsisin :) ehkä tässä on jotain puolueellista. Huomenna on eka esittely, tervetuloa.

Ja jos haluatte minut livenä nähdä, niin katsokaa ensi keskviikkona televisiota, saatan siellä vilahtaa, tai sitten en, en tiedä kun on suora lähetys.

Haluaisin ihan kauheasti itselleni Converset, sellaiset nuorisokengät, Mutta ei ihan mitä vaan converseja, vaan sellaiset Marimekko-kuvioiset. Täytyy varmaan lähteä käymään Marimekko liikkeessä ja miettiä samalla mitä syömistä tekisin ihanalle miehelleni. Ollaan poikkeuksellisesti erossa näin lauantaiaamuna, en viitsinyt juhlista mennä M:n luokse eilen, kun hänen piti olla tänään virkeänä aamulla  eräässä tilaisuudessa.