Olin viime viikonloppuna tyttären kanssa isäni luona, oli oikein mukavaa. Isä ilahtui selvästi vierailusta ja tyttären kanssa oli mukava viettää aikaa, tytär sai hyvän mielen papan tapaamisesta. Kuin myös äiti ja tytär saivat  yhteistä hyvää aikaa. Isä on aina vain enemmän ulkona ihan kaikesta. Mutta kun halaan ja silittelen, niin isä on ihan läsnä, voi sentään.

Sain olla rakkaan kanssa :) Kävin rakkaan paikkakunnalla kirpputorilla, löysin ihanan pikkusiilin tyttärelle, isäpupun keittiön ikkunalaudalla oleville pikkupupuilleni, kaksi ihanaa puettua kissaa (sijoituspaikka vielä hakusessa) kissat ovat siis puisia..

Niin ja eilenkin sain viettää aikaa rakkaan kanssa  Työkuvioihin liittyen rakas oli täällä minun rakkaassa kotikaupungissa, jäi poikkeuksellisesti tänne ihan yöksi. Toivottavasti jatkossa aina vain usemminkin - hope so! Kävimme yhdessä sauvakävelyllä ja olikin todella reipas kävely HUH. sen jälkeen kävimme kiinalaisessa syömässä kolmisteen, tytär viihtyi seurassamme.

Tänään olin tutustumassa Helsinkiin mereltä käsin. On se kaunis kaupunki. Oli oikein mukava kolme tuntinen, ruokaa juomaa ja kauniita maisemia. Jutustelua sun muuta höpöstelyä. Toiset saattoi jäädä humputtelemaan, mutta minähän tulinkin kotiin, kun huomenna aamulla aion olla taas pirteänä opiskelemassa uutta ja tarpeellista asiaa jälleen siellä pääkaupungissamme.

Jotenkin koen huolestuttavaksi sen, että minua ihan oikeasti ahdistaa ja ärsyttää välillä melkein kaikki ihmiset. Toivottavasti he eivät huomaa sitä, toivon todella.