On se piru sen digin kanssa. Antennimiehet sanoo, että signaali on suorastaan loistava antennipistokkeelleni asti. Eli niin kuin digiboxissa muka vika, sitä ei kyllä kukaan tunnu uskovan, kun laite ei ole niitä joissa olisi vikoja.. eli se Toppfield. No kun ystävällisesti asiaa esittää, niin apuakin tuntuu löytyvän. Antenniyhtiön miehet on suorastaan ihania, ovat luvanneet tulla vielä tarkistamaan meille toisen digiboxin kanssa. Jos meinaan ei silläkään kuva kulje, niin kyllä sitten on vika jossain muualla. Antennimiesten pomo kertoi, että on ollut tapauksia, että jos samassa ketjussa (esim. kerrostalon monta asuntoa) on yksi iso taulutv, niin se saattaa aiheuttaa häiriöitä joillekin ketjussa oleville... Mitenkähän tuollainenkin asia sitten selvitettäisiin?? No ehkä joskus vielä meilläkin näkyy digikanavat!

Tytär oli tehnyt todella todella hyvää tofupiirakkaa, söin sitä ihan liikaa.

Työahdistus ja isäahdistus helpotti kuntosalikäynnin myötä, tein jonkun verran lihaskuntoliikkeitä, sarjaani kuuluu vain 8 kohdetta,  ne kun tekee pari kertaa, niin siihen ei paljon aikaa kulu. Kävin myös samalla keikalla pallojumpassa - oli kivaa ja oikein hyvä olo sen myötä. Kuntosalilla tulen käymään ainakin tämän vuoden, ostin meinaan jossain mielentilassa vuoden jäsenyyden ja sen verran maksaa, että enpä viitsi ihan turhasta euroja laittaa menemään, joten tämä tyttö harrastaa nyt vaikka väkisin kaikenlaista kuntosali-toimintaa - varsinaista pakkoliikuntaa - joka on kyllä ihan kivaa :) Kuntosali sijaitsee onneksi ihan tuossa kotinurkilla.

Isäkin soitti tänään, kun olin töissä. Tiesi kyllä kenen kanssa puhuu, mutta jälleen kerran sain kertoa missä olen töissä, niin paikkakunnan kuin työpaikankin, ei kyllä tuntunut isä oikein tajuavan. Eikä myös tuntunut kuulevankaan... On se vaikeaa kun siellä työpaikalla yrittää oikein hiljaa huutaa puhelimeen.