Loma on lopuillaan ja ei taitaisi enempää jaksaakaan lomailla, sen verran työlästä, vaikkakin antoisaa tämä on ollut. Kaapit on järjestyksessä, ja taloyhtiön roskikset pullottaa, Uffe on saanut osansa ja kirpparille viety kaikki mitä on kuviteltu, että joku voisi vielä olla kiinnostunut.

On sieltä kirpputorilta paljon mennytkin kaikenlaista. M käväisi eilen minua katsomassa, taitava mies kun on korjasi kiukaan johdotukset, asensi lämpömittarin uuden ikkunani laitaan ja mikä ihaninta hupusteli ihanasti rakkaansa kanssa.

Olen ollut viikon kyllä hyvin tiiviisti tässä kotinurkilla. Yhtenä päivänä huristelin juna kyydissä pääkaupunkiin. Kyläiltiin M:n isän luona ja kävimme elokuvissa, se Australia kyllä oli ihana, kyllä romantiikka on ihanaa ja olihan siinä hienoja kuvauksia myös, upeaa Australian luontoa. Ja elokuvan jälkeen pääsin vielä hanin viereen nukkumaan, voi kun oli kivaa.

Tänään tein hyviä löytöjä kirpputorilta, taas uusi hieno peili makuuhuoneeni seinälle. Ostin myös hopeiset Kalevankarhu-korvakorut, hinta oli kyllä aika huikea kirpputorihinnaksi, eli 35 euroa, mutta kun kaupassa pyytävät 61 euroa, niin edullinenhan se oli. Minulla kun on samaa sarjaa kaula- ja nilkkakoru, niin onhan kiva, kun on korviksetkin samaa sarjaa. Ostin myös Neon2:n CD:n 50 sentillä, luoja tietää miksi, soi nyt ja kun tästä nousen, niin laitan pois, enkä enää ikinä takaisin, on meinaan aikamoisen rasittavan kuuloista.

Ja loppukevennyksenä tulee kuvia sairaalan varusteista. Tässä jokin aikaa sitten kun olin päivän operoitavana, nin pääsin nauttimaan kaikista sairaalan vermeistä. Otin kuvan tossuista ja tosiaan niistä housuista, joita he ihan ääneen pikkareiksi kutsuivat. Ja huom. se puhelin,  mikä siinä housujen päällä on, ei ole mikään kovin pieni puhelin, kun sitä useimmat ihmiset jopa taskulaskimeksi luulevat..