Lauantainen teatteriretki oli kiva. Oli kiva taas välillä pyöriä ihan eri ympyröissä. Ennen teatteria käytiin kahvittelemassa Stockmannin yläkerroksissa, olen pitkään halunnut käydä siellä katsastelemassa uutta sisustusta. Enpä kauheasti ihastunut, liian täyttä, kauhean kallista ja jotenkin ei vaan sävähdyttänyt. Mukavaa oli kuitenkin, kun seurana oli M ja tytär. Kahvittelun jälkeen siirryimme "lasilliselle" teatterin ravintolaan, jossa kohdattiin M:n sisarukset. Minä olen pysynyt linjassani ja otin vain vesilasillisen ja erittäin herkullista tomaattimozzarellapiirasta sen seurana. Teatteriesitys oli "Pitkän päivän matka yöhön", Esko Salminen pääosassa ja neljä muutakin näkyi lavalla. Esitys oli kyllä aikamoisen rankka kuvaus perhehelvetistä. Hyvä esitys -suosisttelen.

Hiihtämässä ei tänä viikonloppuna käytykään, kun M on ollut sen verran puolikuntoinen. Ihmetyttää oikein, kun joka puolella on kipeitä ihmisiä, että miten ihmeessä minä se vaan pysyn terveenä. Luojan kiitos kuitenkin, vaikka työ onkin ihan peetä, nin kyllä mieluummin kuitenkin olen terveenä töissä, kun kipeänä kotona.

Tämä kuva on joltain niistä neljältä tämän vuotiselta hiihtokerralta.

Kirpputoreja on tullut taas kierreltyä, aivan uskomattoman makean lakin ostin eilen. Ihana huopahattu, jossa makea häntä perässä :)

Tämä on se fligraani-maljakko, josta maksoin 10 euroa.

Tänään kävin järjestelemässä omaa kirpputoripöytää. Ilokseni huomasin, että kovasti oli väljää pöydällä, kaikenlaista sieltä on kadonnut. Pitäisi käydä kaappeja lävitse nyt oikein urakalla, ja viedä kaikki tarpeeton ja turha sinne vaan muiden haalittavaksi.

Ei ne minun nurkat kyllä varmaan koskaan tule väljemmiksi, tänäänkin oli taas pakko ostaa kasa lautasia. Voi veljet, että taistelin itseni kanssa. Ihan tyhmää on niitä ostella, enhän millään voi kaikkea mahdollista kerätä. Mutta kun seitsemän lautasta oli 10 eurolla myynnisssä, niin kuka ihme voi olla ostamatta. Lautaset kun oli kaikki Arabian lautasia. Osa niistä oli ihan kauhean näköisiä, mutta kun meikä vähän ihmesientä näytti, niin ovat kuin uusia lautasia. 

Kaksi lautasta oli tätä Irja-sarjaa, pohjassa on piippuleima

Kuusi lautasta oli tätä sarjaa. Yksi oli tällainen kuvassa näkyviä pikkuinen lautanen ja neljä muuta matalaa isoa lautasta. En vaan tiedä mikä on tämän sarjan nimi. Kertokaa jos tiedätte.

Ja niinkuin joku ehkä saattaa muistaa, niin keräilen peilejä makuuhuoneeni seinälle. Tämän peilin löysin myös eilen. Se on omistajansa mukaan 1930-luvulta, eikös olekin sievä? Kuvauspaikka on lumihanki ja peilistä heijastuu M:n pihapuita.