Minulle tehtiin loop-hoito. Kuvittelin, että se on jotain papa-kokeen tapaista, tai että otetaan hiukan enemmän, kun kerran puudutetaan. Mutta jeesus sentään, näin meinaan sattumalta sen palasen sen operaation jälkeen. Olin sen verran utelias, että piti katsomani niitä laitteita millä operoidaan, ja siinä se lääkäri sitten sanoi, sellaisen ison kimpaleen kohdalla, että tuossa se näytekin sitten on. Meinasin pyörtyä. Se oli likelle peukalon kokoinen kääk!! Minuun laitettiin jodia, etikkaa ja minut maadutettiin, kun käytettiin sähköä johonkin polttamiseen huh huh

No lääkäri selitti, että kaikki näytti ihan hyvältä ja hän on melkoisen varma, että hän sai sen solumuutos kohdan kokonaan, otti hiukan reilumminkin kuin piti kuulemma. Puolen vuoden päästä tulee kontrolli, ja toivottavasti todella puolen vuoden päästä. Viimeksikin meinaan piti tulla niin, mutta tulikin kuukauden päästä jo kutsu jatkoille.

Vähän tässä alkaa pikkuhiljaa tuntemaan itsensä vanhaksi, kun koko ajan on jonkinlaista vaivaa. pöh!

Tuon loop-hoidon jälkeen, ei saa muutamaan päivään harrastaa kunnon liikuntaakaan, eli pikkukäpöttely on sallittu, mutta jumpat ja juoksut ei. No ei se mitään, jos vain terveeksi tulen. Kuukauteen ei saa uida, ottaa ammekylpyjä ja harrastaa yhdyntää. Lääkäri selitti, että ei seksi ole kiellettyä, mutta sisään ei saa laittaa syvälle mitään, vähän meinasi alkaa punastuttamaan kun kuuntelin.

Se lääkäri on todella todella sympaattinen, aivan ihana. Selittää juurta jaksain, ei pidä mitään kiirettä ja kysyy vielä moneen kertaan, että onko jotain kysyttävää. Ja on hirveän kivan näköinen, jotain minun ikäluokkaakin. Tämä ihastuminen ei ole sellaista romanttista ihastumista, vaan sellaista jotain ihan muuta.