Halloota! Pilkkusilmä vietti viime viikonlopun ihanasti mökkeillen rakkaansa kanssa. Emme tehneet mitään, tai ei ainakaan mitään hyödyllistä. Tai onhan se hyödyllistä, jos on ihana olo ja hyvä mieli. vai mitä?

Pikkuisen järven rannalla pikkuinen mökki, tai pari pikku mökkiä ja vielä pikkuisempi sauna. Sinne kyllä mahtuu porukkaa tarpeen tullen vaikka kuinka paljon, mutta hyvin siellä viihtyy pienelläkin porukalla, varsinkin jos se porukka on mieluista. Kukkapenkkejä olisi kait pitännyt perkaa, mutta se ei  oikein ole minun juttu, minulta puuttuu puutarhapeukalo samoin kuin sellainen neulomispeukalo.

Mökiltä ei ole pitkän pitkä matka ihanaan antiikkimyymälä/kahvila/kirpputori Tupajumiin. Sieltä M osti ihanan tinaiset kynttilänjalat ja makean vanhan jääpalakipon. Niistä ei ole kuvia. Mutta Reimyrin tms kolpakoista on. Niitä hän osti peräti 10 kpl. Kuusi pyöreämpää ja nätimpää meni kotiin, siihen minun tulevaan kotiiin. Neljä hieman erilaista (suorempaa mallia) jäi mökille. Tai siis kolme jäi, onnistuimme rikkomaan yhden matkalla uuteen kotiinsa. Reimyr on myyjien mukaan vanha ruotsalainen lasitehdas.

Harvinaisen hyvältä maistui kylmä olut näistä kolpakoista.

Me uimme ja saunoimme ja söimme hyvää ruokaa ulkosalla, auringonlaskua ihailimme rannalla, nauttien samalla kylmää valkoviiniä, oli tosi kivaa.

Kuvassa näkyy aamupalani. Vaikkei kummoinen ollut, mutta jos on vapaata ja ilma on ihana, niin kaikki maistuu silloin hyvältä. Taustalla näkyvä vesi on kyllä järvi, vaikka se saattaa melkein joelta näyttää.

Sunnuntaina palailin mökiltä tänne ykköskotiini ja samana iltana fiilistelin tätä kuunnellen, ihan livenä - makeeta!

En muista oleko täälläkin hehkuttanut mm. terveellistä toukokuuta ja painonpudotusta kesäksi, joo kaikki ei mene ihan niin kuin pitäisi. Johtuen ehkä tuollaisista laiskanpulskeista ihanista viikonlopuistakin. Tämän viikon alussa painoin ehkä enemmän kuin koskaan tämän vuosituhannen puolella, tuli ihan paha olo, yöks. Ei kestä kun kaikki kiristää. Ei kyllä ole tällä viikolla mieli tehnyt puputtaa ylenmääräisesti mitään. Eilen sitten keksin lähteä kävellen hakemaan paria kivaa lautasta, mitä olin yhdessä liikkeessä nähnyt, ns. outlet myymälässä. Ajattelin, että minäpä kävelen sinne hakemaan ne. Tulihan siinä käveltyä yhteensä yli 7 kilometriä ja kaikki se aika oli pois myös syömisestä.

Mutta lautaset tuli kalliiksi, 80 euroa meni sinne kauppaan.

Tässä ne nyt sitten ovat, kannattiko hakea. Ne ovat siis hyvää muovia ja menossa veneelle.

Mukaan tarttui myös nämä, 5 euroa ei paha hinta.

Ja tämä myös, 20 euroa - merkki 2-biz - never heard! Nuo pallohihat pakotti ostamaan ja kotona vasta  huomasin, että tuohan on jotain käärmekuviota, kääk.

Rilsin mekko syksyksi, 45 euroa, ei paha. Hinta oli muutenkin outlet-hinta ja siitä sai vielä 40 % alennnusta. Taistelin itseni kanssa, että otanko hitusen liian ison vai hitusen liian pienen. Ainahan minä yritän laihduttaa, mutta miten ihmeessä minä nyt kesällä onnistun siinä. Kun tarkoitus on veneillä ja jos aurinko paistaa, niin maistuuko siellä nyt muka joku vesi mieluummin kuin kylmä olut ja ruuan kanssako lomalla juodaan vettä -  täh?? ei onnistu. Eli ostin kerrankin sen hitusen liian ison ja silti en aio lihoa, ei ole paljon varaa. Jos lihon kesälomalla, niin se on sitten noin kolme viikkoa aikaa pudottaa painoa, sillä olen menossa siivellä isoihin avajaisiin, jossa piru vie aion näyttää hyvältä.

Huomenna viimeinen työpäivä ja sitten lähdetään, tai ainakin ollaan varattu, että ollaan merellä pari viikkoa, itäinen Suomenlahti - here we com! Jos kaikki menee hyvin, niin meillä on jopa vesivessa, kun matkaan lähdemme.

Seuraavaksi tuleekin sitten kuulumisia kesälomalta :) Hyvää kesää joka ikiselle, joka tämän jaksoin lukea!